Ace Ventura: When Nature Calls
%
63

Ace Ventura: When Nature Calls

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ace Ventura: When Nature Calls

Moeite met waar je nou Ace Ventura: When Nature Calls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ace Ventura: When Nature Calls

Samenvatting

Blockbuster phenomenon Jim Carrey stars in this sequel to the movie that propelled him to superstardom. Summoned from an ashram in Tibet where he has retreated to seek spiritual guidance after failing to save the life of a stranded raccoon, Ace finds himself thrust into the most challenging case of his career. He embarks on a perilous journey into the jungles of Africa to find the missing sacred animal of the friendly Wachati tribe.

Regisseur en acteurs

 • Steve Oedekerk portrait

  Steve Oedekerk

  director

 • Sam Motoana Phillips portrait

  Sam Motoana Phillips

  actor

 • Danny D. Daniels portrait

  Danny D. Daniels

  actor

 • Adewale Akinnuoye-Agbaje portrait

  Adewale Akinnuoye-Agbaje

  actor

 • Tommy Davidson portrait

  Tommy Davidson

  actor

 • Sophie Okonedo portrait

  Sophie Okonedo

  actor

 • Bob Gunton portrait

  Bob Gunton

  actor

 • Maynard Eziashi portrait

  Maynard Eziashi

  actor

 • Simon Callow portrait

  Simon Callow

  actor

 • Ian McNeice portrait

  Ian McNeice

  actor

 • Jim Carrey portrait

  Jim Carrey

  actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Ace Ventura: When Nature Calls

Wil je Ace Ventura: When Nature Calls kijken? De movie vanuit 1995 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ace Ventura: When Nature Calls op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ace Ventura: When Nature Calls met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ace Ventura: When Nature Calls downloaden

Het downloaden van Ace Ventura: When Nature Calls is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ace Ventura: When Nature Calls ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ace Ventura: When Nature Calls streamen

Het streamen van Ace Ventura: When Nature Calls heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ace Ventura: When Nature Calls online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ace Ventura: When Nature Calls kijkt. Ideaal!

Ace Ventura: When Nature Calls torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ace Ventura: When Nature Calls. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ace Ventura: When Nature Calls trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ace Ventura: When Nature Calls voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.