Ace Ventura: When Nature Calls
%
63

Ace Ventura: When Nature Calls

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ace Ventura: When Nature Calls

Moeite met waar je nou Ace Ventura: When Nature Calls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ace Ventura: When Nature Calls

Samenvatting

Dierendetective Ace Ventura leeft in vrijwillige ballingschap in een strenge kloosterorde in Tibet. Hij herstelt er langzaam van een trauma opgelopen bij de spectaculaire, maar helaas mislukte reddingspoging van een wasbeertje. In Tibet krijgt Ace het bezoek van Fulton Greenwall, een medewerker van het Britse consulaat in Afrika. Hij heeft de hulp van de dierendetective nodig om de Shikaka terug te vinden, het heilige dier van de vreedzame Wachati-stam. De dochter van het stamhoofd trouwt immers over exact vier dagen met de zoon van het stamhoofd van de Wachootoo's. De Shikaka speelt bij de huwelijksceremonie een cruciale rol. Als het dier niet teruggevonden wordt, betekent dat de annulering van het huwelijk en zo goed als zeker een bloedige stammenoorlog. Ace Ventura kan niet ongevoelig blijven en neemt de opdracht aan. Met zijn trouwe bondgenoot Spike en Fulton Greenwall trekt Ace Ventura de Afrikaanse jungle in op zoek naar Shikaka.

Regisseur en acteurs

 • Steve Oedekerk portrait

  Steve Oedekerk

  director

 • Sam Motoana Phillips portrait

  Sam Motoana Phillips

  actor

 • Danny D. Daniels portrait

  Danny D. Daniels

  actor

 • Adewale Akinnuoye-Agbaje portrait

  Adewale Akinnuoye-Agbaje

  actor

 • Tommy Davidson portrait

  Tommy Davidson

  actor

 • Sophie Okonedo portrait

  Sophie Okonedo

  actor

 • Bob Gunton portrait

  Bob Gunton

  actor

 • Maynard Eziashi portrait

  Maynard Eziashi

  actor

 • Simon Callow portrait

  Simon Callow

  actor

 • Ian McNeice portrait

  Ian McNeice

  actor

 • Jim Carrey portrait

  Jim Carrey

  actor

Trailers

Ace Ventura: When Nature Calls

Zin om Ace Ventura: When Nature Calls lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ace Ventura: When Nature Calls te bekijken voor je op een rijtje.

Ace Ventura: When Nature Calls downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ace Ventura: When Nature Calls downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ace Ventura: When Nature Calls. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ace Ventura: When Nature Calls er ook in SD heel goed uit.

Ace Ventura: When Nature Calls streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ace Ventura: When Nature Calls net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ace Ventura: When Nature Calls hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ace Ventura: When Nature Calls helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ace Ventura: When Nature Calls torrent

Denk je dat je om Ace Ventura: When Nature Calls te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ace Ventura: When Nature Calls trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ace Ventura: When Nature Calls de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.