Acquitted
%
76

Acquitted

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Acquitted

Moeite met waar je nou Acquitted moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Acquitted

Samenvatting

20 jaar nadat hij is vrijgesproken van moord, keert een succesvolle zakenman terug om een noodlijdend bedrijf in zijn stad te helpen. Het verleden is niet vergeten.

Regisseur en acteurs

 • Geir Henning Hopland portrait

  Geir Henning Hopland

  Director

 • Rune Denstad Langlo portrait

  Rune Denstad Langlo

  Director

 • Tobias Santelmann portait

  Tobias Santelmann

  Erik Nilsen

 • Nicolai Cleve Broch portait

  Nicolai Cleve Broch

  Aksel Borgen

 • Ingar Helge Gimle portait

  Ingar Helge Gimle

  William Hansteen

 • Synnøve Macody Lund portait

  Synnøve Macody Lund

  Tonje Sandvik

 • Anne Marit Jacobsen portrait

  Anne Marit Jacobsen

  Mai-Britt Nilsen

 • Lena Endre portait

  Lena Endre

  Eva Hansteen

 • Henrik Rafaelsen portrait

  Henrik Rafaelsen

  Lars Hansteen

 • Ellen Dorrit Petersen portait

  Ellen Dorrit Petersen

  Inger Moen Hansteen

 • Susanne Boucher portrait

  Susanne Boucher

  Helene Hansteen

Trailers

Acquitted

Wil je Acquitted kijken? De movie van Geir Henning Hopland uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Acquitted op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Acquitted met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Acquitted downloaden

Het downloaden van Acquitted is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Acquitted ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Acquitted streamen

Het streamen van Acquitted heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Acquitted online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Acquitted kijkt. Ideaal!

Acquitted torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Acquitted. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Acquitted trailer

Bekijk eerst even de trailer van Acquitted voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.