Acquitted
%
76

Acquitted

Bekijk de trailer

Kijk Acquitted

Moeite met waar je nou Acquitted moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

20 jaar nadat hij is vrijgesproken van moord, keert een succesvolle zakenman terug om een noodlijdend bedrijf in zijn stad te helpen. Het verleden is niet vergeten.

Regisseur en acteurs

 • Geir Henning Hopland portrait

  Geir Henning Hopland

  Director

 • Rune Denstad Langlo portrait

  Rune Denstad Langlo

  Director

 • Tobias Santelmann portait

  Tobias Santelmann

  Erik Nilsen

 • Nicolai Cleve Broch portait

  Nicolai Cleve Broch

  Aksel Borgen

 • Ingar Helge Gimle portait

  Ingar Helge Gimle

  William Hansteen

 • Synnøve Macody Lund portait

  Synnøve Macody Lund

  Tonje Sandvik

 • Anne Marit Jacobsen portrait

  Anne Marit Jacobsen

  Mai-Britt Nilsen

 • Lena Endre portait

  Lena Endre

  Eva Hansteen

 • Henrik Rafaelsen portrait

  Henrik Rafaelsen

  Lars Hansteen

 • Ellen Dorrit Petersen portait

  Ellen Dorrit Petersen

  Inger Moen Hansteen

 • Susanne Boucher portrait

  Susanne Boucher

  Helene Hansteen

Trailers

Acquitted

Op zoek naar Acquitted? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Acquitted streamen

Het streamen van movies als Acquitted heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Acquitted waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Acquitted dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Acquitted downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Acquitted te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Acquitted torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Acquitted trailer

Weet je nog niet zeker of Acquitted jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.