Acquitted
%
76

Acquitted

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Acquitted

Moeite met waar je nou Acquitted moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Acquitted

Samenvatting

20 jaar nadat hij is vrijgesproken van moord, keert een succesvolle zakenman terug om een noodlijdend bedrijf in zijn stad te helpen. Het verleden is niet vergeten.

Regisseur en acteurs

 • Geir Henning Hopland portrait

  Geir Henning Hopland

  Director

 • Rune Denstad Langlo portrait

  Rune Denstad Langlo

  Director

 • Tobias Santelmann portait

  Tobias Santelmann

  Erik Nilsen

 • Nicolai Cleve Broch portait

  Nicolai Cleve Broch

  Aksel Borgen

 • Ingar Helge Gimle portait

  Ingar Helge Gimle

  William Hansteen

 • Synnøve Macody Lund portait

  Synnøve Macody Lund

  Tonje Sandvik

 • Anne Marit Jacobsen portrait

  Anne Marit Jacobsen

  Mai-Britt Nilsen

 • Lena Endre portait

  Lena Endre

  Eva Hansteen

 • Henrik Rafaelsen portrait

  Henrik Rafaelsen

  Lars Hansteen

 • Ellen Dorrit Petersen portait

  Ellen Dorrit Petersen

  Inger Moen Hansteen

 • Susanne Boucher portrait

  Susanne Boucher

  Helene Hansteen

Trailers

Acquitted

Benieuwd naar Acquitted? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Acquitted kunt bekijken.

Acquitted streamen

Wil je Acquitted streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Acquitted gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Acquitted downloaden

movies als Acquitted kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Acquitted. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Acquitted. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Acquitted torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Acquitted te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Acquitted trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Acquitted je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!