Acquitted
%
76

Acquitted

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Acquitted

Moeite met waar je nou Acquitted moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Acquitted

Samenvatting

20 jaar nadat hij is vrijgesproken van moord, keert een succesvolle zakenman terug om een noodlijdend bedrijf in zijn stad te helpen. Het verleden is niet vergeten.

Regisseur en acteurs

 • Geir Henning Hopland portrait

  Geir Henning Hopland

  Director

 • Rune Denstad Langlo portrait

  Rune Denstad Langlo

  Director

 • Tobias Santelmann portait

  Tobias Santelmann

  Erik Nilsen

 • Nicolai Cleve Broch portait

  Nicolai Cleve Broch

  Aksel Borgen

 • Ingar Helge Gimle portait

  Ingar Helge Gimle

  William Hansteen

 • Synnøve Macody Lund portait

  Synnøve Macody Lund

  Tonje Sandvik

 • Anne Marit Jacobsen portrait

  Anne Marit Jacobsen

  Mai-Britt Nilsen

 • Lena Endre portait

  Lena Endre

  Eva Hansteen

 • Henrik Rafaelsen portrait

  Henrik Rafaelsen

  Lars Hansteen

 • Ellen Dorrit Petersen portait

  Ellen Dorrit Petersen

  Inger Moen Hansteen

 • Susanne Boucher portrait

  Susanne Boucher

  Helene Hansteen

Trailers

Acquitted

Veel gehoord over Acquitted en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Acquitted heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Acquitted streamen

Wil je Acquitted, de movie met Tobias Santelmann, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Acquitted zelfs gratis kijken.

Acquitted downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Acquitted ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Acquitted er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Acquitted torrent

Op zoek naar een torrent van Acquitted? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Acquitted te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Acquitted trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Acquitted. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.