Across the Universe
%
74

Across the Universe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Across the Universe

Moeite met waar je nou Across the Universe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Across the Universe

Samenvatting

Een Amerikaans meisje en een Britse jongen worden verliefd tijdens de sociale en politieke onrust van de jaren zestig in deze musical met liedjes van de Beatles.

Regisseur en acteurs

 • Julie Taymor portrait

  Julie Taymor

  director

 • Spencer Liff portrait

  Spencer Liff

  actor

 • T.V. Carpio portrait

  T.V. Carpio

  actor

 • James Urbaniak portrait

  James Urbaniak

  actor

 • Martin Luther portrait

  Martin Luther

  actor

 • Dana Fuchs portrait

  Dana Fuchs

  actor

 • Joe Anderson portrait

  Joe Anderson

  actor

 • Jim Sturgess portrait

  Jim Sturgess

  actor

 • Evan Rachel Wood portrait

  Evan Rachel Wood

  actor

Trailers

Across the Universe

Veel gehoord over Across the Universe en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Across the Universe heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Across the Universe streamen

Wil je Across the Universe, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Across the Universe zelfs gratis kijken.

Across the Universe downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Across the Universe ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Across the Universe er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Across the Universe torrent

Op zoek naar een torrent van Across the Universe? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Across the Universe te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Across the Universe trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Across the Universe. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.