Across the Universe
%
74

Across the Universe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Across the Universe

Moeite met waar je nou Across the Universe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Across the Universe

Samenvatting

Een Amerikaans meisje en een Britse jongen worden verliefd tijdens de sociale en politieke onrust van de jaren zestig in deze musical met liedjes van de Beatles.

Regisseur en acteurs

 • Julie Taymor portrait

  Julie Taymor

  director

 • Spencer Liff portrait

  Spencer Liff

  actor

 • T.V. Carpio portrait

  T.V. Carpio

  actor

 • James Urbaniak portrait

  James Urbaniak

  actor

 • Martin Luther portrait

  Martin Luther

  actor

 • Dana Fuchs portrait

  Dana Fuchs

  actor

 • Joe Anderson portrait

  Joe Anderson

  actor

 • Jim Sturgess portrait

  Jim Sturgess

  actor

 • Evan Rachel Wood portrait

  Evan Rachel Wood

  actor

Trailers

Across the Universe

Zin om Across the Universe lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Across the Universe te bekijken voor je op een rijtje.

Across the Universe downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Across the Universe downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Across the Universe. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Across the Universe er ook in SD heel goed uit.

Across the Universe streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Across the Universe net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Across the Universe hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Across the Universe helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Across the Universe torrent

Denk je dat je om Across the Universe te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Across the Universe trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Across the Universe de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.