Across the Universe
%
74

Across the Universe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Across the Universe

Moeite met waar je nou Across the Universe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Across the Universe

Samenvatting

Een Amerikaans meisje en een Britse jongen worden verliefd tijdens de sociale en politieke onrust van de jaren zestig in deze musical met liedjes van de Beatles.

Regisseur en acteurs

 • Julie Taymor portrait

  Julie Taymor

  director

 • Spencer Liff portrait

  Spencer Liff

  actor

 • T.V. Carpio portrait

  T.V. Carpio

  actor

 • James Urbaniak portrait

  James Urbaniak

  actor

 • Martin Luther portrait

  Martin Luther

  actor

 • Dana Fuchs portrait

  Dana Fuchs

  actor

 • Joe Anderson portrait

  Joe Anderson

  actor

 • Jim Sturgess portrait

  Jim Sturgess

  actor

 • Evan Rachel Wood portrait

  Evan Rachel Wood

  actor

Trailers

Across the Universe

Benieuwd naar Across the Universe? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Across the Universe kunt bekijken.

Across the Universe streamen

Wil je Across the Universe streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Across the Universe gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Across the Universe downloaden

movies als Across the Universe kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Across the Universe. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Across the Universe. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Across the Universe torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Across the Universe te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Across the Universe trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Across the Universe je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!