Act of Love
%
66

Act of Love

Kijk Act of Love

Moeite met waar je nou Act of Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Robert Teller is tijdens de Tweede Wereldoorlog in Frankrijk gestationeerd. Als hij met een Franse vrouw wil trouwen, wordt hij overgeplaatst omdat zijn commandant denkt dat de jonge vrouw een opportuniste is. De overplaatsing heeft tragische gevolgen.

Regisseur en acteurs

 • Anatole Litvak portait

  Anatole Litvak

  Director

 • Kirk Douglas portait

  Kirk Douglas

  Robert Teller

 • Dany Robin portait

  Dany Robin

  Lise Gudayec

 • Gabrielle Dorziat portait

  Gabrielle Dorziat

  Adèle Lacaud

 • Fernand Ledoux portait

  Fernand Ledoux

  Fernand Lacaud

 • Marthe Mercadier portait

  Marthe Mercadier

  la fille de la terrasse

 • Brigitte Bardot portait

  Brigitte Bardot

  Mimi

 • Serge Reggiani portait

  Serge Reggiani

  Claude Lacaud

Act of Love

Veel gehoord over Act of Love en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Act of Love heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Act of Love streamen

Wil je Act of Love, de movie met Kirk Douglas, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Act of Love zelfs gratis kijken.

Act of Love downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Act of Love ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Act of Love er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Act of Love torrent

Op zoek naar een torrent van Act of Love? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Act of Love te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Act of Love trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Act of Love. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.