Act of Love
%
66

Act of Love

Kijk Act of Love

Moeite met waar je nou Act of Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Robert Teller is tijdens de Tweede Wereldoorlog in Frankrijk gestationeerd. Als hij met een Franse vrouw wil trouwen, wordt hij overgeplaatst omdat zijn commandant denkt dat de jonge vrouw een opportuniste is. De overplaatsing heeft tragische gevolgen.

Regisseur en acteurs

 • Anatole Litvak portait

  Anatole Litvak

  Director

 • Kirk Douglas portait

  Kirk Douglas

  Robert Teller

 • Dany Robin portait

  Dany Robin

  Lise Gudayec

 • Gabrielle Dorziat portait

  Gabrielle Dorziat

  Adèle Lacaud

 • Fernand Ledoux portait

  Fernand Ledoux

  Fernand Lacaud

 • Marthe Mercadier portait

  Marthe Mercadier

  la fille de la terrasse

 • Brigitte Bardot portait

  Brigitte Bardot

  Mimi

 • Serge Reggiani portait

  Serge Reggiani

  Claude Lacaud

Act of Love

Op zoek naar Act of Love? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Act of Love streamen

Het streamen van movies als Act of Love heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Act of Love waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Act of Love dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Act of Love downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Act of Love te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Act of Love torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Act of Love trailer

Weet je nog niet zeker of Act of Love jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.