Act of Valor
%
65

Act of Valor

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Act of Valor

Moeite met waar je nou Act of Valor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Act of Valor

Samenvatting

In Act of Valor zien we echte Navy SEAL's aan het werk in een sterk verhaal over het hedendaagse wereldwijde anti-terrorisme. De film combineert indrukwekkende gevechtsscènes, tactiek en pure emotie. Act of Valor is geïnspireerd op waargebeurde missies. We worden deel van de geheime wereld van de best getrainde gevechtselite.Bij het redden van een ontvoerde CIA agent ontdekken de SEAL's dat er een terroristische aanslag wordt beraamd op de Verenigde Staten. Tijdens de jacht op de potentiële daders gaat het Bandito Platoon de hele wereld over. Gedurende hun missie moeten de mannen de balans zien te vinden tussen de verantwoordelijkheid voor hun land, hun team en hun families.

Regisseur en acteurs

 • Mike McCoy portrait

  Mike McCoy

  Director

 • Emilio Rivera portrait

  Emilio Rivera

  Actor

 • Nestor Serrano portrait

  Nestor Serrano

  Actor

 • Roselyn Sanchez portrait

  Roselyn Sanchez

  Actor

Trailers

Act of Valor

Veel gehoord over Act of Valor en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Act of Valor heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Act of Valor streamen

Wil je Act of Valor, de movie met Emilio Rivera, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Act of Valor zelfs gratis kijken.

Act of Valor downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Act of Valor ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Act of Valor er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Act of Valor torrent

Op zoek naar een torrent van Act of Valor? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Act of Valor te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Act of Valor trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Act of Valor. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.