Act of Valor
%
65

Act of Valor

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Act of Valor

Moeite met waar je nou Act of Valor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Act of Valor

Samenvatting

In Act of Valor zien we echte Navy SEAL's aan het werk in een sterk verhaal over het hedendaagse wereldwijde anti-terrorisme. De film combineert indrukwekkende gevechtsscènes, tactiek en pure emotie. Act of Valor is geïnspireerd op waargebeurde missies. We worden deel van de geheime wereld van de best getrainde gevechtselite.Bij het redden van een ontvoerde CIA agent ontdekken de SEAL's dat er een terroristische aanslag wordt beraamd op de Verenigde Staten. Tijdens de jacht op de potentiële daders gaat het Bandito Platoon de hele wereld over. Gedurende hun missie moeten de mannen de balans zien te vinden tussen de verantwoordelijkheid voor hun land, hun team en hun families.

Regisseur en acteurs

 • Mike McCoy portrait

  Mike McCoy

  Director

 • Emilio Rivera portrait

  Emilio Rivera

  Actor

 • Nestor Serrano portrait

  Nestor Serrano

  Actor

 • Roselyn Sanchez portrait

  Roselyn Sanchez

  Actor

Trailers

Act of Valor

Wil je Act of Valor kijken? De movie van Mike McCoy uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Act of Valor op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Act of Valor met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Act of Valor downloaden

Het downloaden van Act of Valor is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Act of Valor ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Act of Valor streamen

Het streamen van Act of Valor heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Act of Valor online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Act of Valor kijkt. Ideaal!

Act of Valor torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Act of Valor. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Act of Valor trailer

Bekijk eerst even de trailer van Act of Valor voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.