Act of Valor
%
65

Act of Valor

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Act of Valor

Moeite met waar je nou Act of Valor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Act of Valor

Samenvatting

In Act of Valor zien we echte Navy SEAL's aan het werk in een sterk verhaal over het hedendaagse wereldwijde anti-terrorisme. De film combineert indrukwekkende gevechtsscènes, tactiek en pure emotie. Act of Valor is geïnspireerd op waargebeurde missies. We worden deel van de geheime wereld van de best getrainde gevechtselite.Bij het redden van een ontvoerde CIA agent ontdekken de SEAL's dat er een terroristische aanslag wordt beraamd op de Verenigde Staten. Tijdens de jacht op de potentiële daders gaat het Bandito Platoon de hele wereld over. Gedurende hun missie moeten de mannen de balans zien te vinden tussen de verantwoordelijkheid voor hun land, hun team en hun families.

Regisseur en acteurs

 • Mike McCoy portrait

  Mike McCoy

  Director

 • Emilio Rivera portrait

  Emilio Rivera

  Actor

 • Nestor Serrano portrait

  Nestor Serrano

  Actor

 • Roselyn Sanchez portrait

  Roselyn Sanchez

  Actor

Trailers

Act of Valor

Zin om Act of Valor lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Act of Valor te bekijken voor je op een rijtje.

Act of Valor downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Act of Valor downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Act of Valor. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Act of Valor er ook in SD heel goed uit.

Act of Valor streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Act of Valor net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Act of Valor hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Act of Valor helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Act of Valor torrent

Denk je dat je om Act of Valor te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Act of Valor trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Act of Valor de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.