Brothers for Life

Brothers for Life

Nu kijken

Kijk Brothers for Life

Moeite met waar je nou Brothers for Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brothers for Life

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Wanneer zijn verloofde wordt ontvoerd door mensenhandelaars, gaat ex-militair Roman samen met legermaatjes naar haar op zoek om haar terug te halen en wraak te nemen op de ontvoeders. Hij wordt in zijn zoektocht geholpen door detective Avery (Bruce Willis), die zelf onderzoek doet naar een groep notoire mensenhandelaars. Een spannende race tegen de klok begint, zeker als de politiemacht zelf betrokken blijkt te zijn bij de mensenhandel. Een keiharde actiefilm van de makers van End of Watch en Lone Survivor.

Regisseur en acteurs

  • Brett Donowho portrait

    Brett Donowho

    Director

  • Bruce Willis portrait

    Bruce Willis

    Actor

Brothers for Life

Zin om Brothers for Life lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Brothers for Life te bekijken voor je op een rijtje.

Brothers for Life downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Brothers for Life downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Brothers for Life. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Brothers for Life er ook in SD heel goed uit.

Brothers for Life streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Brothers for Life net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Brothers for Life hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Brothers for Life helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Brothers for Life torrent

Denk je dat je om Brothers for Life te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Brothers for Life trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Brothers for Life de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.