Acts of Violence

Acts of Violence

Nu kijken

Kijk Acts of Violence

Moeite met waar je nou Acts of Violence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Acts of Violence

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Wanneer zijn verloofde wordt ontvoerd door mensenhandelaars, gaat ex-militair Roman samen met legermaatjes naar haar op zoek om haar terug te halen en wraak te nemen op de ontvoeders. Hij wordt in zijn zoektocht geholpen door detective Avery (Bruce Willis), die zelf onderzoek doet naar een groep notoire mensenhandelaars. Een spannende race tegen de klok begint, zeker als de politiemacht zelf betrokken blijkt te zijn bij de mensenhandel. Een keiharde actiefilm van de makers van End of Watch en Lone Survivor.

Regisseur en acteurs

  • Brett Donowho portrait

    Brett Donowho

    Director

  • Bruce Willis portrait

    Bruce Willis

    Actor

Acts of Violence

Veel gehoord over Acts of Violence en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Acts of Violence heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Acts of Violence streamen

Wil je Acts of Violence, de movie met Bruce Willis, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Acts of Violence zelfs gratis kijken.

Acts of Violence downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Acts of Violence ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Acts of Violence er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Acts of Violence torrent

Op zoek naar een torrent van Acts of Violence? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Acts of Violence te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Acts of Violence trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Acts of Violence. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.