Brothers for Life

Brothers for Life

Nu kijken

Kijk Brothers for Life

Moeite met waar je nou Brothers for Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brothers for Life

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Wanneer zijn verloofde wordt ontvoerd door mensenhandelaars, gaat ex-militair Roman samen met legermaatjes naar haar op zoek om haar terug te halen en wraak te nemen op de ontvoeders. Hij wordt in zijn zoektocht geholpen door detective Avery (Bruce Willis), die zelf onderzoek doet naar een groep notoire mensenhandelaars. Een spannende race tegen de klok begint, zeker als de politiemacht zelf betrokken blijkt te zijn bij de mensenhandel. Een keiharde actiefilm van de makers van End of Watch en Lone Survivor.

Regisseur en acteurs

  • Brett Donowho portrait

    Brett Donowho

    Director

  • Bruce Willis portrait

    Bruce Willis

    Actor

Brothers for Life

Wil je Brothers for Life kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Brothers for Life streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Brothers for Life niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Brothers for Life zelfs gratis bekijken.

Brothers for Life downloaden

Wil je Brothers for Life ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Brothers for Life overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Brothers for Life torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Brothers for Life is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Brothers for Life trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Brothers for Life de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.