Action Point

Action Point

Nu kijken

Kijk Action Point

Moeite met waar je nou Action Point moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Action Point

Samenvatting

Wat zou er gebeuren als Johnny Knoxville uit Jackass samen met zijn al net zo onverantwoordelijke vrienden een eigen pretpark zou bedenken? Bereid je voor op veel actie, hilariteit en spectaculaire stunts.

Regisseur en acteurs

 • Tim Kirkby portrait

  Tim Kirkby

  Director

 • Johnny Knoxville portrait

  Johnny Knoxville

  Actor

 • Camilla Wolfson portrait

  Camilla Wolfson

  Actor

Action Point

Veel gehoord over Action Point en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Action Point heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Action Point streamen

Wil je Action Point, de movie met Johnny Knoxville, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Action Point zelfs gratis kijken.

Action Point downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Action Point ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Action Point er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Action Point torrent

Op zoek naar een torrent van Action Point? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Action Point te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Action Point trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Action Point. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.