Acts of Vengeance
%
59

Acts of Vengeance

Nu kijken

Kijk Acts of Vengeance

Moeite met waar je nou Acts of Vengeance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Acts of Vengeance

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Een gladde advocaat besluit zijn leven om te gooien en een gelofte van stilte af te leggen, die hij pas wil breken als hij wraak heeft genomen op degene die zijn vrouw en kind hebben vermoord. Een keiharde actiefilm in de traditie van John Wick en The Equalizer.

Regisseur en acteurs

 • Isaac Florentine portait

  Isaac Florentine

  Director

 • Antonio Banderas portait

  Antonio Banderas

  Frank Valera

 • Karl Urban portait

  Karl Urban

  Strode

 • Paz Vega portait

  Paz Vega

  Sheila

 • Robert Forster portait

  Robert Forster

  Chuck

 • Cristina Serafini portait

  Cristina Serafini

  Sue Valera

 • Lillian Blankenship portait

  Lillian Blankenship

  Olivia Valera

 • Clint Dyer portait

  Clint Dyer

  Shivers

 • Isaac Florentine portait

  Isaac Florentine

  Martial Arts Teacher

 • Mark Smith portait

  Mark Smith

  Police Officer

Acts of Vengeance

Wil je Acts of Vengeance kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Acts of Vengeance streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Acts of Vengeance niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Acts of Vengeance zelfs gratis bekijken.

Acts of Vengeance downloaden

Wil je Acts of Vengeance ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Acts of Vengeance overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Acts of Vengeance torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Acts of Vengeance is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Acts of Vengeance trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Acts of Vengeance de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.