Ad Astra

Ad Astra

Kijk Ad Astra

Moeite met waar je nou Ad Astra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 10-01-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

A sci-fi thriller.

Regisseur en acteurs

 • James Gray portrait

  James Gray

  Director

 • Brad Pitt portrait

  Brad Pitt

  Actor

 • Tommy Lee Jones portrait

  Tommy Lee Jones

  Actor

Ad Astra

Zin om Ad Astra lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De sciencefiction movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ad Astra te bekijken voor je op een rijtje.

Ad Astra downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ad Astra downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ad Astra. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ad Astra er ook in SD heel goed uit.

Ad Astra streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ad Astra net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ad Astra hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ad Astra helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ad Astra torrent

Denk je dat je om Ad Astra te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ad Astra trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ad Astra de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.