Ad Astra

Ad Astra

Bekijk de trailer

Kijk Ad Astra

Moeite met waar je nou Ad Astra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 19-09-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.

Regisseur en acteurs

 • James Gray portait

  James Gray

  Director

 • Brad Pitt portait

  Brad Pitt

  Roy McBride

 • Tommy Lee Jones portait

  Tommy Lee Jones

  Clifford McBride

 • Ruth Negga portait

  Ruth Negga

  Actor

 • Donald Sutherland portait

  Donald Sutherland

  Actor

 • Jamie Kennedy portait

  Jamie Kennedy

  Sergeant Peter Bello

 • John Ortiz portait

  John Ortiz

  General Rivas

 • Greg Bryk portait

  Greg Bryk

  Chip Garnes

 • Kimberly Elise portait

  Kimberly Elise

  Lorraine Deavers

 • Loren Dean portait

  Loren Dean

  Donald Stanford

 • John Finn portait

  John Finn

  Stroud

 • Anne McDaniels portait

  Anne McDaniels

  Shunga Hologram

Trailers

Ad Astra

Op zoek naar Ad Astra? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ad Astra streamen

Het streamen van movies als Ad Astra heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ad Astra waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ad Astra dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ad Astra downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ad Astra te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ad Astra torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ad Astra trailer

Weet je nog niet zeker of Ad Astra jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.