Ad Astra

Ad Astra

Kijk Ad Astra

Moeite met waar je nou Ad Astra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 10-01-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

A sci-fi thriller.

Regisseur en acteurs

 • James Gray portrait

  James Gray

  Director

 • Brad Pitt portrait

  Brad Pitt

  Actor

 • Tommy Lee Jones portrait

  Tommy Lee Jones

  Actor

Ad Astra

Wil je Ad Astra kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ad Astra streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ad Astra niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ad Astra zelfs gratis bekijken.

Ad Astra downloaden

Wil je Ad Astra ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ad Astra overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ad Astra torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ad Astra is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ad Astra trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ad Astra de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.