Ada
%
67

Ada

Nu kijken

Kijk Ada

Moeite met waar je nou Ada moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ada

Samenvatting

A popular but naive country singer is elected governor of a southern state and, once in office, decides to dismantle the corrupt political machine that got him elected. Director Daniel Mann's 1961 political drama stars Susan Hayward, Dean Martin, Wilfred Hyde-White, Martin Balsam, Ralph Meeker, Connie Sawyer, William Walker, Ray Teal, Larry Gates and Kathryn Card.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Mann portait

  Daniel Mann

  Director

 • Susan Hayward portait

  Susan Hayward

  Ada Gillis

 • Dean Martin portait

  Dean Martin

  Bo Gillis

 • Wilfrid Hyde-White portait

  Wilfrid Hyde-White

  Sylvester Marin

 • Ralph Meeker portait

  Ralph Meeker

  Colonel Yancey

 • Martin Balsam portait

  Martin Balsam

  Steve Jackson

 • Frank Maxwell portait

  Frank Maxwell

  Ronnie Hallerton

 • Connie Sawyer portait

  Connie Sawyer

  Alice Sweet

 • Ford Rainey portait

  Ford Rainey

  Speaker

 • Charles Watts portait

  Charles Watts

  Al Winslow

 • Larry Gates portait

  Larry Gates

  Joe Adams

Ada

Wil je Ada kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1961 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ada streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ada niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ada zelfs gratis bekijken.

Ada downloaden

Wil je Ada ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ada overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ada torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ada is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ada trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ada de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.