Ada
%
67

Ada

Nu kijken

Kijk Ada

Moeite met waar je nou Ada moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ada

Samenvatting

A popular but naive country singer is elected governor of a southern state and, once in office, decides to dismantle the corrupt political machine that got him elected. Director Daniel Mann's 1961 political drama stars Susan Hayward, Dean Martin, Wilfred Hyde-White, Martin Balsam, Ralph Meeker, Connie Sawyer, William Walker, Ray Teal, Larry Gates and Kathryn Card.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Mann portait

  Daniel Mann

  Director

 • Susan Hayward portait

  Susan Hayward

  Ada Gillis

 • Dean Martin portait

  Dean Martin

  Bo Gillis

 • Wilfrid Hyde-White portait

  Wilfrid Hyde-White

  Sylvester Marin

 • Ralph Meeker portait

  Ralph Meeker

  Colonel Yancey

 • Martin Balsam portait

  Martin Balsam

  Steve Jackson

 • Frank Maxwell portait

  Frank Maxwell

  Ronnie Hallerton

 • Connie Sawyer portait

  Connie Sawyer

  Alice Sweet

 • Ford Rainey portait

  Ford Rainey

  Speaker

 • Charles Watts portait

  Charles Watts

  Al Winslow

 • Larry Gates portait

  Larry Gates

  Joe Adams

Ada

Veel gehoord over Ada en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ada heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ada streamen

Wil je Ada, de movie met Susan Hayward, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ada zelfs gratis kijken.

Ada downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ada ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ada er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ada torrent

Op zoek naar een torrent van Ada? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ada te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ada trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ada. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.