Ada
%
67

Ada

Kijk Ada

Moeite met waar je nou Ada moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A popular but naive country singer is elected governor of a southern state and, once in office, decides to dismantle the corrupt political machine that got him elected. Director Daniel Mann's 1961 political drama stars Susan Hayward, Dean Martin, Wilfred Hyde-White, Martin Balsam, Ralph Meeker, Connie Sawyer, William Walker, Ray Teal, Larry Gates and Kathryn Card.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Mann portait

  Daniel Mann

  Director

 • Susan Hayward portait

  Susan Hayward

  Ada Gillis

 • Dean Martin portait

  Dean Martin

  Bo Gillis

 • Wilfrid Hyde-White portait

  Wilfrid Hyde-White

  Sylvester Marin

 • Ralph Meeker portait

  Ralph Meeker

  Colonel Yancey

 • Martin Balsam portait

  Martin Balsam

  Steve Jackson

 • Frank Maxwell portait

  Frank Maxwell

  Ronnie Hallerton

 • Connie Sawyer portait

  Connie Sawyer

  Alice Sweet

 • Ford Rainey portait

  Ford Rainey

  Speaker

 • Charles Watts portait

  Charles Watts

  Al Winslow

 • Larry Gates portait

  Larry Gates

  Joe Adams

Ada

Zin om Ada lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ada te bekijken voor je op een rijtje.

Ada downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ada downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ada. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ada er ook in SD heel goed uit.

Ada streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ada net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ada hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ada helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ada torrent

Denk je dat je om Ada te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ada trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ada de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.