Ada
%
67

Ada

Kijk Ada

Moeite met waar je nou Ada moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A popular but naive country singer is elected governor of a southern state and, once in office, decides to dismantle the corrupt political machine that got him elected. Director Daniel Mann's 1961 political drama stars Susan Hayward, Dean Martin, Wilfred Hyde-White, Martin Balsam, Ralph Meeker, Connie Sawyer, William Walker, Ray Teal, Larry Gates and Kathryn Card.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Mann portait

  Daniel Mann

  Director

 • Susan Hayward portait

  Susan Hayward

  Ada Gillis

 • Dean Martin portait

  Dean Martin

  Bo Gillis

 • Wilfrid Hyde-White portait

  Wilfrid Hyde-White

  Sylvester Marin

 • Ralph Meeker portait

  Ralph Meeker

  Colonel Yancey

 • Martin Balsam portait

  Martin Balsam

  Steve Jackson

 • Frank Maxwell portait

  Frank Maxwell

  Ronnie Hallerton

 • Connie Sawyer portait

  Connie Sawyer

  Alice Sweet

 • Ford Rainey portait

  Ford Rainey

  Speaker

 • Charles Watts portait

  Charles Watts

  Al Winslow

 • Larry Gates portait

  Larry Gates

  Joe Adams

Ada

Op zoek naar Ada? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ada streamen

Het streamen van movies als Ada heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ada waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ada dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ada downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ada te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ada torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ada trailer

Weet je nog niet zeker of Ada jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.