Adam
%
72

Adam

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Adam

Moeite met waar je nou Adam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adam

Samenvatting

In this heartfelt romantic comedy, Hugh Dancy (The Jane Austen Book Club, Confessions of a Shopaholic) stars as Adam, a handsome but intriguing young man who has all his life led a sheltered existence - until he meets his new neighbor, Beth (Rose Byrne, Damages, 28 Weeks Later, Knowing), a beautiful, cosmopolitan young woman who pulls him into the outside world, with funny, touching and entirely unexpected results. Their implausible and enigmatic relationship reveals just how far two people from different realities can stretch in search of an extraordinary connection.

Regisseur en acteurs

 • Max Mayer portrait

  Max Mayer

  director

 • Maddie Corman portrait

  Maddie Corman

  actor

 • Ursula Abbott portrait

  Ursula Abbott

  actor

 • Adam LeFevre portrait

  Adam LeFevre

  actor

 • Haviland Morris portrait

  Haviland Morris

  actor

 • Mark Linn-Baker portrait

  Mark Linn-Baker

  actor

 • Frankie Faison portrait

  Frankie Faison

  actor

 • Amy Irving portrait

  Amy Irving

  actor

 • Peter Gallagher portrait

  Peter Gallagher

  actor

 • Rose Byrne portrait

  Rose Byrne

  actor

 • Hugh Dancy portrait

  Hugh Dancy

  actor

Trailers

Adam

Zin om Adam lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Adam te bekijken voor je op een rijtje.

Adam downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Adam downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adam. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Adam er ook in SD heel goed uit.

Adam streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Adam net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Adam hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Adam helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Adam torrent

Denk je dat je om Adam te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Adam trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Adam de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.