Adam
%
63

Adam

Kijk Adam

Moeite met waar je nou Adam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A handsome and successful surgeon, Dr. Dan Adam, sets out to refute a psychologist's thesis that "a man who recognizes his own self-worth will not kill or murder to solve his problems." Dr. Adam begins terrorizing the life of the psychologist and persecutes his wife and daughter.

Adam

Wil je Adam kijken? De movie vanuit 1974 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Adam op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Adam met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Adam downloaden

Het downloaden van Adam is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Adam ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Adam streamen

Het streamen van Adam heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Adam online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Adam kijkt. Ideaal!

Adam torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Adam. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Adam trailer

Bekijk eerst even de trailer van Adam voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.