National Lampoon's Adam & Eve
%
46

National Lampoon's Adam & Eve

Nu kijken

Kijk National Lampoon's Adam & Eve

Moeite met waar je nou National Lampoon's Adam & Eve moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor National Lampoon's Adam & Eve

Samenvatting

Adam is een student aan de universiteit en veelbelovend singer/songwriter. Wanneer hij de bloedmooie Eve op de campus opmerkt, denkt hij de vrouw van zijn leven gevonden te hebben. Hij slaagt erin haar hart te veroveren, maar al snel ontdekt Adam dat Eve, hoe onwaarschijnlijk hij dat ook vindt, nog maagd is. Eve is niet diepgelovig en wil niet wachten tot ze getrouwd is: ze wil er gewoon "klaar" voor zijn. Adam en zijn vrienden wachten ongeduldig af tot dit moment aanbreekt ...

Regisseur en acteurs

 • Jeff Kanew portrait

  Jeff Kanew

  Director

 • Cameron Douglas portait

  Cameron Douglas

  Adam

 • Emmanuelle Chriqui portait

  Emmanuelle Chriqui

  Eve

 • Chad Lindberg portait

  Chad Lindberg

  Freddie

 • Jake Hoffman portait

  Jake Hoffman

  Ferguson

 • Brian Klugman portait

  Brian Klugman

  Munch

 • Branden Williams portrait

  Branden Williams

  Billy

 • Courtney Peldon portait

  Courtney Peldon

  Patty

 • George Dzundza portait

  George Dzundza

  Eve's Dad

 • Lacey Beeman portait

  Lacey Beeman

  Mandy

National Lampoon's Adam & Eve

Wil je National Lampoon's Adam & Eve kijken? De movie van Jeff Kanew uit 2005 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om National Lampoon's Adam & Eve op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om National Lampoon's Adam & Eve met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

National Lampoon's Adam & Eve downloaden

Het downloaden van National Lampoon's Adam & Eve is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je National Lampoon's Adam & Eve ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

National Lampoon's Adam & Eve streamen

Het streamen van National Lampoon's Adam & Eve heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je National Lampoon's Adam & Eve online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar National Lampoon's Adam & Eve kijkt. Ideaal!

National Lampoon's Adam & Eve torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van National Lampoon's Adam & Eve. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

National Lampoon's Adam & Eve trailer

Bekijk eerst even de trailer van National Lampoon's Adam & Eve voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.