National Lampoon's Adam & Eve
%
46

National Lampoon's Adam & Eve

Nu kijken

Kijk National Lampoon's Adam & Eve

Moeite met waar je nou National Lampoon's Adam & Eve moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor National Lampoon's Adam & Eve

Samenvatting

Adam is een student aan de universiteit en veelbelovend singer/songwriter. Wanneer hij de bloedmooie Eve op de campus opmerkt, denkt hij de vrouw van zijn leven gevonden te hebben. Hij slaagt erin haar hart te veroveren, maar al snel ontdekt Adam dat Eve, hoe onwaarschijnlijk hij dat ook vindt, nog maagd is. Eve is niet diepgelovig en wil niet wachten tot ze getrouwd is: ze wil er gewoon "klaar" voor zijn. Adam en zijn vrienden wachten ongeduldig af tot dit moment aanbreekt ...

Regisseur en acteurs

 • Jeff Kanew portrait

  Jeff Kanew

  Director

 • Cameron Douglas portait

  Cameron Douglas

  Adam

 • Emmanuelle Chriqui portait

  Emmanuelle Chriqui

  Eve

 • Chad Lindberg portait

  Chad Lindberg

  Freddie

 • Jake Hoffman portait

  Jake Hoffman

  Ferguson

 • Brian Klugman portait

  Brian Klugman

  Munch

 • Branden Williams portrait

  Branden Williams

  Billy

 • Courtney Peldon portait

  Courtney Peldon

  Patty

 • George Dzundza portait

  George Dzundza

  Eve's Dad

 • Lacey Beeman portait

  Lacey Beeman

  Mandy

National Lampoon's Adam & Eve

National Lampoon's Adam & Eve streamen

National Lampoon's Adam & Eve streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

National Lampoon's Adam & Eve downloaden

Zin om National Lampoon's Adam & Eve te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als National Lampoon's Adam & Eve te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

National Lampoon's Adam & Eve torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als National Lampoon's Adam & Eve makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

National Lampoon's Adam & Eve trailer

Wil je er zeker van zijn dat National Lampoon's Adam & Eve jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.