National Lampoon's Adam & Eve
%
46

National Lampoon's Adam & Eve

Nu kijken

Kijk National Lampoon's Adam & Eve

Moeite met waar je nou National Lampoon's Adam & Eve moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor National Lampoon's Adam & Eve

Samenvatting

Adam is een student aan de universiteit en veelbelovend singer/songwriter. Wanneer hij de bloedmooie Eve op de campus opmerkt, denkt hij de vrouw van zijn leven gevonden te hebben. Hij slaagt erin haar hart te veroveren, maar al snel ontdekt Adam dat Eve, hoe onwaarschijnlijk hij dat ook vindt, nog maagd is. Eve is niet diepgelovig en wil niet wachten tot ze getrouwd is: ze wil er gewoon "klaar" voor zijn. Adam en zijn vrienden wachten ongeduldig af tot dit moment aanbreekt ...

Regisseur en acteurs

 • Jeff Kanew portrait

  Jeff Kanew

  Director

 • Cameron Douglas portait

  Cameron Douglas

  Adam

 • Emmanuelle Chriqui portait

  Emmanuelle Chriqui

  Eve

 • Chad Lindberg portait

  Chad Lindberg

  Freddie

 • Jake Hoffman portait

  Jake Hoffman

  Ferguson

 • Brian Klugman portait

  Brian Klugman

  Munch

 • Branden Williams portrait

  Branden Williams

  Billy

 • Courtney Peldon portait

  Courtney Peldon

  Patty

 • George Dzundza portait

  George Dzundza

  Eve's Dad

 • Lacey Beeman portait

  Lacey Beeman

  Mandy

National Lampoon's Adam & Eve

Zin om National Lampoon's Adam & Eve lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om National Lampoon's Adam & Eve te bekijken voor je op een rijtje.

National Lampoon's Adam & Eve downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je National Lampoon's Adam & Eve downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van National Lampoon's Adam & Eve. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet National Lampoon's Adam & Eve er ook in SD heel goed uit.

National Lampoon's Adam & Eve streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je National Lampoon's Adam & Eve net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je National Lampoon's Adam & Eve hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je National Lampoon's Adam & Eve helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

National Lampoon's Adam & Eve torrent

Denk je dat je om National Lampoon's Adam & Eve te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

National Lampoon's Adam & Eve trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of National Lampoon's Adam & Eve de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.