Addams Family Values
%
66

Addams Family Values

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Addams Family Values

Moeite met waar je nou Addams Family Values moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Addams Family Values

Samenvatting

It's love at first fright when Gomez (Raul Julia) and Morticia (Anjelica Huston) welcome a new addition to the Addams household -- Pubert, their soft, cuddly, mustachioed baby boy. As Fester (Christopher Lloyd) falls hard for voluptuous nanny Debbie Jilinksy (Joan Cusack), Wednesday (Christina Ricci) and Pugsley (Jimmy Workman) discover she's a black-widow murderess who plans to add Fester to her collection of dead husbands. The family's future grows even bleaker when the no-good nanny marries Fester and has the kids shipped off to summer camp. But Wednesday still has a Thing or two up her sleeve... With gags and ghouls galore, Addams Family Values is "screamingly funny!" (Jeff Craig, Sixty Second Preview)

Regisseur en acteurs

 • Barry Sonnenfeld portrait

  Barry Sonnenfeld

  director

 • Christopher Hart portrait

  Christopher Hart

  actor

 • David Krumholtz portrait

  David Krumholtz

  actor

 • Carel Struycken portrait

  Carel Struycken

  actor

 • Jimmy Workman portrait

  Jimmy Workman

  actor

 • Carol Kane portrait

  Carol Kane

  actor

 • Christina Ricci portrait

  Christina Ricci

  actor

 • Joan Cusack portrait

  Joan Cusack

  actor

 • Christopher Lloyd portrait

  Christopher Lloyd

  actor

 • Raul Julia portrait

  Raul Julia

  actor

 • Anjelica Huston portrait

  Anjelica Huston

  actor

Trailers

Addams Family Values

Zin om Addams Family Values lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Addams Family Values te bekijken voor je op een rijtje.

Addams Family Values downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Addams Family Values downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Addams Family Values. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Addams Family Values er ook in SD heel goed uit.

Addams Family Values streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Addams Family Values net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Addams Family Values hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Addams Family Values helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Addams Family Values torrent

Denk je dat je om Addams Family Values te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Addams Family Values trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Addams Family Values de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.