Addict
%
66

Addict

Kijk Addict

Moeite met waar je nou Addict moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Disillusioned sales manager David Pettigrew is a man with an addictive personality. Addicted to smoking. Addicted to drinking. And increasingly addicted to darker vices. Haunted by his unrequited feelings for a married employee, he seeks distraction elsewhere and sets off down a destructive path that can only end badly … for everyone

Addict

Wil je Addict kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Addict streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Addict niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Addict zelfs gratis bekijken.

Addict downloaden

Wil je Addict ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Addict overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Addict torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Addict is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Addict trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Addict de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.