Addicted
%
70

Addicted

Bekijk de trailer

Kijk Addicted

Moeite met waar je nou Addicted moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Two brothers get into a sudden tragic accident and they both fall into a coma at the same time. A year later, the younger brother Dae-jin wakes up believing he is his older brother Ho-jin.

Regisseur en acteurs

 • Park Young-hoon portait

  Park Young-hoon

  Director

 • Lee Byung-hun portait

  Lee Byung-hun

  Dae-jun

 • Lee Mi-Yeon portait

  Lee Mi-Yeon

  Heo Eun-soo

 • Lee Eol portait

  Lee Eol

  호진(HoJin)

 • Park Sun-young portait

  Park Sun-young

  예주(YeJu)

 • Kang Ye-won portait

  Kang Ye-won

  영은(Yeongeun)

Trailers

Addicted

Veel gehoord over Addicted en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Addicted heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Addicted streamen

Wil je Addicted, de movie met Lee Byung-hun, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Addicted zelfs gratis kijken.

Addicted downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Addicted ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Addicted er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Addicted torrent

Op zoek naar een torrent van Addicted? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Addicted te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Addicted trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Addicted. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.