Addicted
%
70

Addicted

Bekijk de trailer

Kijk Addicted

Moeite met waar je nou Addicted moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Two brothers get into a sudden tragic accident and they both fall into a coma at the same time. A year later, the younger brother Dae-jin wakes up believing he is his older brother Ho-jin.

Regisseur en acteurs

 • Park Young-hoon portrait

  Park Young-hoon

  Director

 • Lee Byung-hun portait

  Lee Byung-hun

  Dae-jun

 • Lee Mi-Yeon portait

  Lee Mi-Yeon

  Heo Eun-soo

 • Lee Eol portait

  Lee Eol

  호진(HoJin)

 • Park Sun-young portait

  Park Sun-young

  예주(YeJu)

 • Kang Ye-won portait

  Kang Ye-won

  영은(Yeongeun)

Trailers

Addicted

Zin om Addicted lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Addicted te bekijken voor je op een rijtje.

Addicted downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Addicted downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Addicted. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Addicted er ook in SD heel goed uit.

Addicted streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Addicted net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Addicted hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Addicted helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Addicted torrent

Denk je dat je om Addicted te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Addicted trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Addicted de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.