Addicted to Food

Addicted to Food

Kijk Addicted to Food

Moeite met waar je nou Addicted to Food moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Eight people with eating disorders struggle through a 42-day treatment program at Shades of Hope, an extremely difficult rehab center near Abilene, Texas. Maverick therapist Tennie McCarty uses unorthodox methods and a tough-love approach, asking her clients to confront the painful issues in their lives that have led them to use food as an escape.

Regisseur en acteurs

  • Tennie McCarty portrait

    Tennie McCarty

    Herself - Therapist

Addicted to Food

Wil je Addicted to Food kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Addicted to Food streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Addicted to Food niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Addicted to Food zelfs gratis bekijken.

Addicted to Food downloaden

Wil je Addicted to Food ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Addicted to Food overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Addicted to Food torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Addicted to Food is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Addicted to Food trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Addicted to Food de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.