Addicted to Fresno
%
53

Addicted to Fresno

Nu kijken

Kijk Addicted to Fresno

Moeite met waar je nou Addicted to Fresno moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Addicted to Fresno

Samenvatting

Addicted to Fresno is a raunchy, uproarious comedy about co-dependent sisters (Judy Greer, Natasha Lyonne) who work as hotel maids in Fresno, CA. Shannon (Greer) is fresh out of sex rehab when her younger, overly optimistic lesbian sister Martha (Lyonne) lands her a job as a maid at Fresno Suites, the local hotel. When Shannon jeopardizes her fresh start by accidentally killing a hotel guest after a post-rehab relapse, Martha goes to great lengths to help her sister cover up the crime. Shannon finally learns to take responsibility for her actions as the sisters begin to resolve their tortured relationship. Aubrey Plaza, Fred Armisen and Molly Shannon are also among the all-star cast.

Addicted to Fresno

Zin om Addicted to Fresno lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Addicted to Fresno te bekijken voor je op een rijtje.

Addicted to Fresno downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Addicted to Fresno downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Addicted to Fresno. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Addicted to Fresno er ook in SD heel goed uit.

Addicted to Fresno streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Addicted to Fresno net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Addicted to Fresno hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Addicted to Fresno helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Addicted to Fresno torrent

Denk je dat je om Addicted to Fresno te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Addicted to Fresno trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Addicted to Fresno de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.