Addicted to Fresno
%
53

Addicted to Fresno

Nu kijken

Kijk Addicted to Fresno

Moeite met waar je nou Addicted to Fresno moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Addicted to Fresno

Samenvatting

Addicted to Fresno is a raunchy, uproarious comedy about co-dependent sisters (Judy Greer, Natasha Lyonne) who work as hotel maids in Fresno, CA. Shannon (Greer) is fresh out of sex rehab when her younger, overly optimistic lesbian sister Martha (Lyonne) lands her a job as a maid at Fresno Suites, the local hotel. When Shannon jeopardizes her fresh start by accidentally killing a hotel guest after a post-rehab relapse, Martha goes to great lengths to help her sister cover up the crime. Shannon finally learns to take responsibility for her actions as the sisters begin to resolve their tortured relationship. Aubrey Plaza, Fred Armisen and Molly Shannon are also among the all-star cast.

Addicted to Fresno

Wil je Addicted to Fresno kijken? De movie vanuit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Addicted to Fresno op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Addicted to Fresno met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Addicted to Fresno downloaden

Het downloaden van Addicted to Fresno is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Addicted to Fresno ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Addicted to Fresno streamen

Het streamen van Addicted to Fresno heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Addicted to Fresno online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Addicted to Fresno kijkt. Ideaal!

Addicted to Fresno torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Addicted to Fresno. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Addicted to Fresno trailer

Bekijk eerst even de trailer van Addicted to Fresno voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.