Addicted to Love
%
61

Addicted to Love

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Addicted to Love

Moeite met waar je nou Addicted to Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Addicted to Love

Samenvatting

Sam is bijzonder gelukkig in zijn huis in New England en met zijn vrouw Linda. Hij is dan ook verbijsterd als ze hem op een dag vertelt dat ze vertrekt naar New York voor een nieuwe liefde.

Regisseur en acteurs

 • Griffin Dunne portait

  Griffin Dunne

  Director

 • Meg Ryan portait

  Meg Ryan

  Maggie

 • Matthew Broderick portait

  Matthew Broderick

  Sam

 • Kelly Preston portait

  Kelly Preston

  Linda Green

 • Tchéky Karyo portait

  Tchéky Karyo

  Anton Depeux

 • Maureen Stapleton portait

  Maureen Stapleton

  Nana

 • Nesbitt Blaisdell portrait

  Nesbitt Blaisdell

  Ed Green

 • Remak Ramsay portrait

  Remak Ramsay

  Prof. Wells

 • Lee Wilkof portait

  Lee Wilkof

  Carl

 • Susan Forristal portait

  Susan Forristal

  Brenda

Trailers

Addicted to Love

Benieuwd naar Addicted to Love? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Addicted to Love kunt bekijken.

Addicted to Love streamen

Wil je Addicted to Love streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Addicted to Love gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Addicted to Love downloaden

movies als Addicted to Love kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Addicted to Love. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Addicted to Love. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Addicted to Love torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Addicted to Love te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Addicted to Love trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Addicted to Love je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!