Addo, koning der dieren
%
97

Addo, koning der dieren

Nu kijken

Kijk Addo, koning der dieren

Moeite met waar je nou Addo, koning der dieren moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Addo, koning der dieren

Samenvatting

Addo, Koning der Dieren gaat over een jonge leeuw, die de koning van de Afrikaanse savanne wordt. Als jonge welp is zijn leven omringd door liefde en er is altijd genoeg voedsel. Wanneer de regen het volgende jaar uitblijft krijgt zijn leven een dramatische wending. Addo komt in aanraking met de harde lessen van de wildernis. Addo, Koning der Dieren is een film over eenzaamheid en kameraadschap, over verstoting en overleven, over macht en leiderschap.

Regisseur en acteurs

 • Hugo van Lawick portrait

  Hugo van Lawick

  Director

 • Arnold Gelderman portrait

  Arnold Gelderman

  Actor

 • Morgan Meitamei portrait

  Morgan Meitamei

  Actor

Addo, koning der dieren

Benieuwd naar Addo, koning der dieren? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Addo, koning der dieren kunt bekijken.

Addo, koning der dieren streamen

Wil je Addo, koning der dieren streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Addo, koning der dieren gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Addo, koning der dieren downloaden

movies als Addo, koning der dieren kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Addo, koning der dieren. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Addo, koning der dieren. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Addo, koning der dieren torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Addo, koning der dieren te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Addo, koning der dieren trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Addo, koning der dieren je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!