Addo, koning der dieren
%
97

Addo, koning der dieren

Nu kijken

Kijk Addo, koning der dieren

Moeite met waar je nou Addo, koning der dieren moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Addo, koning der dieren

Samenvatting

Addo, Koning der Dieren gaat over een jonge leeuw, die de koning van de Afrikaanse savanne wordt. Als jonge welp is zijn leven omringd door liefde en er is altijd genoeg voedsel. Wanneer de regen het volgende jaar uitblijft krijgt zijn leven een dramatische wending. Addo komt in aanraking met de harde lessen van de wildernis. Addo, Koning der Dieren is een film over eenzaamheid en kameraadschap, over verstoting en overleven, over macht en leiderschap.

Regisseur en acteurs

 • Hugo van Lawick portrait

  Hugo van Lawick

  Director

 • Arnold Gelderman portrait

  Arnold Gelderman

  Actor

 • Morgan Meitamei portrait

  Morgan Meitamei

  Actor

Addo, koning der dieren

Wil je Addo, koning der dieren kijken? De movie van Hugo van Lawick uit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Addo, koning der dieren op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Addo, koning der dieren met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Addo, koning der dieren downloaden

Het downloaden van Addo, koning der dieren is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Addo, koning der dieren ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Addo, koning der dieren streamen

Het streamen van Addo, koning der dieren heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Addo, koning der dieren online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Addo, koning der dieren kijkt. Ideaal!

Addo, koning der dieren torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Addo, koning der dieren. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Addo, koning der dieren trailer

Bekijk eerst even de trailer van Addo, koning der dieren voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.