Addo, koning der dieren
%
97

Addo, koning der dieren

Nu kijken

Kijk Addo, koning der dieren

Moeite met waar je nou Addo, koning der dieren moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Addo, koning der dieren

Samenvatting

Addo, Koning der Dieren gaat over een jonge leeuw, die de koning van de Afrikaanse savanne wordt. Als jonge welp is zijn leven omringd door liefde en er is altijd genoeg voedsel. Wanneer de regen het volgende jaar uitblijft krijgt zijn leven een dramatische wending. Addo komt in aanraking met de harde lessen van de wildernis. Addo, Koning der Dieren is een film over eenzaamheid en kameraadschap, over verstoting en overleven, over macht en leiderschap.

Regisseur en acteurs

 • Hugo van Lawick portrait

  Hugo van Lawick

  Director

 • Arnold Gelderman portrait

  Arnold Gelderman

  Actor

 • Morgan Meitamei portrait

  Morgan Meitamei

  Actor

Addo, koning der dieren

Veel gehoord over Addo, koning der dieren en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Addo, koning der dieren heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Addo, koning der dieren streamen

Wil je Addo, koning der dieren, de movie met Arnold Gelderman, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Addo, koning der dieren zelfs gratis kijken.

Addo, koning der dieren downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Addo, koning der dieren ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Addo, koning der dieren er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Addo, koning der dieren torrent

Op zoek naar een torrent van Addo, koning der dieren? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Addo, koning der dieren te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Addo, koning der dieren trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Addo, koning der dieren. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.