Adem
%
72

Adem

Nu kijken

Kijk Adem

Moeite met waar je nou Adem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adem

Samenvatting

ADEM vertelt het aangrijpende verhaal van Tom (Stef Aerts) en Lucas (Maarten Mertens), twee broers die lijden aan een genetische ziekte die hun longen langzaam sloopt. Tom heeft een hekel aan zijn verplichte verblijven in het ziekenhuis en ontmoet er optimist Xavier (Wouter Hendrickx), een kerel die dezelfde ziekte heeft als hij maar zich gedraagt als een topatleet. Op een avond ontmoet Tom de eigenzinnige Eline (Anemone Valcke) die al maanden in een quarantaine kamer zit. Ze mogen elkaar niet aanraken en kunnen alleen praten via de telefoon. Toch beginnen ze een romance. Tom weet met Xavier en zijn vriendin Anneleen (Marie Vinck) naar zee te ontsnappen. Daar ontvangt hij bericht dat Lucas die middag een longtransplantatie zal krijgen. Tom probeert zo snel mogelijk terug te keren naar het ziekenhuis. Maar dan is plots niets meer zoals het was...

Regisseur en acteurs

 • Hans Van Nuffel portait

  Hans Van Nuffel

  Director

 • Stef Aerts portait

  Stef Aerts

  Tom

 • Wouter Hendrickx portait

  Wouter Hendrickx

  Xavier

 • Marie Vinck portait

  Marie Vinck

  Anneleen

 • Anemone Valcke portait

  Anemone Valcke

  Eline

 • Rik Verheye portait

  Rik Verheye

  Jimmy

 • Kris Cuppens portait

  Kris Cuppens

  Karl

 • Ina Geerts portait

  Ina Geerts

  Simone

 • Maarten Mertens portait

  Maarten Mertens

  Lucas

Adem

Benieuwd naar Adem? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Adem kunt bekijken.

Adem streamen

Wil je Adem streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Adem gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Adem downloaden

movies als Adem kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Adem. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adem. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Adem torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Adem te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Adem trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Adem je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!