Adem
%
72

Adem

Nu kijken

Kijk Adem

Moeite met waar je nou Adem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adem

Samenvatting

ADEM vertelt het aangrijpende verhaal van Tom (Stef Aerts) en Lucas (Maarten Mertens), twee broers die lijden aan een genetische ziekte die hun longen langzaam sloopt. Tom heeft een hekel aan zijn verplichte verblijven in het ziekenhuis en ontmoet er optimist Xavier (Wouter Hendrickx), een kerel die dezelfde ziekte heeft als hij maar zich gedraagt als een topatleet. Op een avond ontmoet Tom de eigenzinnige Eline (Anemone Valcke) die al maanden in een quarantaine kamer zit. Ze mogen elkaar niet aanraken en kunnen alleen praten via de telefoon. Toch beginnen ze een romance. Tom weet met Xavier en zijn vriendin Anneleen (Marie Vinck) naar zee te ontsnappen. Daar ontvangt hij bericht dat Lucas die middag een longtransplantatie zal krijgen. Tom probeert zo snel mogelijk terug te keren naar het ziekenhuis. Maar dan is plots niets meer zoals het was...

Regisseur en acteurs

 • Hans Van Nuffel portrait

  Hans Van Nuffel

  Director

 • Stef Aerts portait

  Stef Aerts

  Tom

 • Wouter Hendrickx portait

  Wouter Hendrickx

  Xavier

 • Marie Vinck portait

  Marie Vinck

  Anneleen

 • Anemone Valcke portait

  Anemone Valcke

  Eline

 • Rik Verheye portait

  Rik Verheye

  Jimmy

 • Kris Cuppens portait

  Kris Cuppens

  Karl

 • Ina Geerts portrait

  Ina Geerts

  Simone

 • Maarten Mertens portrait

  Maarten Mertens

  Lucas

Adem

Wil je Adem kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Adem streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Adem niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Adem zelfs gratis bekijken.

Adem downloaden

Wil je Adem ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Adem overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Adem torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Adem is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Adem trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Adem de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.