Adem
%
72

Adem

Nu kijken

Kijk Adem

Moeite met waar je nou Adem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adem

Samenvatting

ADEM vertelt het aangrijpende verhaal van Tom (Stef Aerts) en Lucas (Maarten Mertens), twee broers die lijden aan een genetische ziekte die hun longen langzaam sloopt. Tom heeft een hekel aan zijn verplichte verblijven in het ziekenhuis en ontmoet er optimist Xavier (Wouter Hendrickx), een kerel die dezelfde ziekte heeft als hij maar zich gedraagt als een topatleet. Op een avond ontmoet Tom de eigenzinnige Eline (Anemone Valcke) die al maanden in een quarantaine kamer zit. Ze mogen elkaar niet aanraken en kunnen alleen praten via de telefoon. Toch beginnen ze een romance. Tom weet met Xavier en zijn vriendin Anneleen (Marie Vinck) naar zee te ontsnappen. Daar ontvangt hij bericht dat Lucas die middag een longtransplantatie zal krijgen. Tom probeert zo snel mogelijk terug te keren naar het ziekenhuis. Maar dan is plots niets meer zoals het was...

Regisseur en acteurs

 • Hans Van Nuffel portrait

  Hans Van Nuffel

  Director

 • Stef Aerts portait

  Stef Aerts

  Tom

 • Wouter Hendrickx portait

  Wouter Hendrickx

  Xavier

 • Marie Vinck portait

  Marie Vinck

  Anneleen

 • Anemone Valcke portait

  Anemone Valcke

  Eline

 • Rik Verheye portait

  Rik Verheye

  Jimmy

 • Kris Cuppens portait

  Kris Cuppens

  Karl

 • Ina Geerts portrait

  Ina Geerts

  Simone

 • Maarten Mertens portrait

  Maarten Mertens

  Lucas

Adem

Op zoek naar Adem? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Adem streamen

Het streamen van movies als Adem heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Adem waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Adem dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Adem downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Adem te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Adem torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Adem trailer

Weet je nog niet zeker of Adem jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.