Adem
%
72

Adem

Nu kijken

Kijk Adem

Moeite met waar je nou Adem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adem

Samenvatting

ADEM vertelt het aangrijpende verhaal van Tom (Stef Aerts) en Lucas (Maarten Mertens), twee broers die lijden aan een genetische ziekte die hun longen langzaam sloopt. Tom heeft een hekel aan zijn verplichte verblijven in het ziekenhuis en ontmoet er optimist Xavier (Wouter Hendrickx), een kerel die dezelfde ziekte heeft als hij maar zich gedraagt als een topatleet. Op een avond ontmoet Tom de eigenzinnige Eline (Anemone Valcke) die al maanden in een quarantaine kamer zit. Ze mogen elkaar niet aanraken en kunnen alleen praten via de telefoon. Toch beginnen ze een romance. Tom weet met Xavier en zijn vriendin Anneleen (Marie Vinck) naar zee te ontsnappen. Daar ontvangt hij bericht dat Lucas die middag een longtransplantatie zal krijgen. Tom probeert zo snel mogelijk terug te keren naar het ziekenhuis. Maar dan is plots niets meer zoals het was...

Regisseur en acteurs

 • Hans Van Nuffel portrait

  Hans Van Nuffel

  Director

 • Stef Aerts portait

  Stef Aerts

  Tom

 • Wouter Hendrickx portait

  Wouter Hendrickx

  Xavier

 • Marie Vinck portait

  Marie Vinck

  Anneleen

 • Anemone Valcke portait

  Anemone Valcke

  Eline

 • Rik Verheye portait

  Rik Verheye

  Jimmy

 • Kris Cuppens portait

  Kris Cuppens

  Karl

 • Ina Geerts portrait

  Ina Geerts

  Simone

 • Maarten Mertens portrait

  Maarten Mertens

  Lucas

Adem

Veel gehoord over Adem en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Adem heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Adem streamen

Wil je Adem, de movie met Stef Aerts, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Adem zelfs gratis kijken.

Adem downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Adem ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Adem er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Adem torrent

Op zoek naar een torrent van Adem? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Adem te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Adem trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Adem. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.