Adès: The Tempest
%
80

Adès: The Tempest

Kijk Adès: The Tempest

Moeite met waar je nou Adès: The Tempest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Composer Thomas Adès conducts the Met premiere of his powerful opera based on Shakespeare’s last play, in Robert Lepage’s brilliantly inventive production. Simon Keenlyside is the magician Prospero, who conjures the storm that shipwrecks his enemies and sets in motion the course of events. Rising Met stars Isabel Leonard and Alek Shrader are the young lovers, Miranda and Ferdinand, Alan Oke sings the sinister Caliban, and Audrey Luna gives a memorable performance as the sprite Ariel.

Adès: The Tempest

Wil je Adès: The Tempest kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Adès: The Tempest streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Adès: The Tempest niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Adès: The Tempest zelfs gratis bekijken.

Adès: The Tempest downloaden

Wil je Adès: The Tempest ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Adès: The Tempest overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Adès: The Tempest torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Adès: The Tempest is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Adès: The Tempest trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Adès: The Tempest de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.