Adicolor Yellow
%
60

Adicolor Yellow

Kijk Adicolor Yellow

Moeite met waar je nou Adicolor Yellow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Yellow or Adicolor Yellow is a 2006 futuristic short film by director Neill Blomkamp, written by Terri Tatchell and Blomkamp. It was produced at the request of sportswear maker Adidas as a part of its "Adicolor" viral ads campaign, in which advertising agency Idealogue gathered seven directors, assigning a different color to each of them, and asked them to produce a feature based on their emotional and creative response to the given color, later to be distributed in the form of podcasts. The four-minute film, shot by Trent Opaloch in Blomkamp's usual handheld camera mockumentary style, deals with an Israeli robotic globe-trotter gone rogue.

Adicolor Yellow

Zin om Adicolor Yellow lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De sciencefiction movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Adicolor Yellow te bekijken voor je op een rijtje.

Adicolor Yellow downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Adicolor Yellow downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adicolor Yellow. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Adicolor Yellow er ook in SD heel goed uit.

Adicolor Yellow streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Adicolor Yellow net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Adicolor Yellow hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Adicolor Yellow helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Adicolor Yellow torrent

Denk je dat je om Adicolor Yellow te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Adicolor Yellow trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Adicolor Yellow de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.