Admissions
%
62

Admissions

Kijk Admissions

Moeite met waar je nou Admissions moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A gifted high-school student flubs her college admissions interviews for the most unexpected reasons in this independent coming-of-age drama. Cynical, world-weary Evie is more interested in taking care of her family than getting into the Ivy League institutions for which she seems destined. Dad Harry spends all his time building model trains in the basement, while workaholic mom Martha depends on Evie to take care of her other daughter, developmentally challenged Emily. When she's not busy reading poetry to her sister Emily, Evie hangs out with James (Fran Kranz), the sensitive boy next door, whose romantic overtures prove too confusing to acknowledge. College also seems too daunting, so Evie deliberately blows one university interview after another in the hopes of staying at home as her sister's keeper. Meanwhile, Evie begins passing off her own poems as Emily's, fuelling the belief that her brain-damaged sister is actually a literary savant.

Admissions

Zin om Admissions lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Admissions te bekijken voor je op een rijtje.

Admissions downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Admissions downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Admissions. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Admissions er ook in SD heel goed uit.

Admissions streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Admissions net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Admissions hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Admissions helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Admissions torrent

Denk je dat je om Admissions te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Admissions trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Admissions de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.