Adoration
%
63

Adoration

Nu kijken

Kijk Adoration

Moeite met waar je nou Adoration moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adoration

Samenvatting

Adoration gaat over onze onderlinge connecties; met elkaar, met onze geschiedenis, en met de technologische wereld van nu. Simon, een middelbare scholier, zit gevangen in een leugen over het verleden van zijn familie die hij via school heeft verspreid. De commotie die hiermee ontstaat op het Internet, dwingt hem opnieuw te kijken naar de dood van zijn ouders (Noam Jenkins and Rachel Blanchard). Dit blijkt niet alleen invloed op zijn eigen leven te hebben, maar ook op dat van zijn oom (Scott Speedman) en zijn lerares Frans (Arsinee Khanjian).

Regisseur en acteurs

 • Atom Egoyan portait

  Atom Egoyan

  Director

 • Devon Bostick portait

  Devon Bostick

  Simon

 • Rachel Blanchard portait

  Rachel Blanchard

  Rachel

 • Louca Tassone portrait

  Louca Tassone

  Young Simon

 • Kenneth Welsh portait

  Kenneth Welsh

  Morris

 • Yuval Daniel portrait

  Yuval Daniel

  Security Officer

 • Scott Speedman portait

  Scott Speedman

  Tom

 • Jeremy Wright portrait

  Jeremy Wright

  Delivery Guy

 • Arsinée Khanjian portait

  Arsinée Khanjian

  Sabine

Adoration

Zin om Adoration lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Adoration te bekijken voor je op een rijtje.

Adoration downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Adoration downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adoration. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Adoration er ook in SD heel goed uit.

Adoration streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Adoration net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Adoration hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Adoration helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Adoration torrent

Denk je dat je om Adoration te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Adoration trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Adoration de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.