Adrienn Pal
%
68

Adrienn Pal

Nu kijken

Kijk Adrienn Pal

Moeite met waar je nou Adrienn Pal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adrienn Pal

Samenvatting

Piroska is an overweight, alienated nurse who can’t resist cream-filled pastries. She works in the terminal ward of a hospital; her life is surrounded by death. One day she sets off to find her long-lost childhood friend. While tracing her recollections, she embarks on a paradox-filled voyage within her own memory and the memory of those she encounters.

Regisseur en acteurs

 • Ágnes Kocsis portrait

  Ágnes Kocsis

  Director

 • Éva Gábor portrait

  Éva Gábor

  Piroska

 • István Znamenák portrait

  István Znamenák

  Kálmán

 • Ákos Horváth portrait

  Ákos Horváth

  Endre

 • Izabella Hegyi portrait

  Izabella Hegyi

  Zizi

 • Szabolcs Thuróczy portrait

  Szabolcs Thuróczy

  Andris

 • Lia Pokorny portait

  Lia Pokorny

  Márta

Adrienn Pal

Benieuwd naar Adrienn Pal? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Adrienn Pal kunt bekijken.

Adrienn Pal streamen

Wil je Adrienn Pal streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Adrienn Pal gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Adrienn Pal downloaden

movies als Adrienn Pal kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Adrienn Pal. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adrienn Pal. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Adrienn Pal torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Adrienn Pal te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Adrienn Pal trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Adrienn Pal je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!