Adrienn Pal
%
68

Adrienn Pal

Nu kijken

Kijk Adrienn Pal

Moeite met waar je nou Adrienn Pal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adrienn Pal

Samenvatting

Piroska is an overweight, alienated nurse who can’t resist cream-filled pastries. She works in the terminal ward of a hospital; her life is surrounded by death. One day she sets off to find her long-lost childhood friend. While tracing her recollections, she embarks on a paradox-filled voyage within her own memory and the memory of those she encounters.

Regisseur en acteurs

 • Ágnes Kocsis portrait

  Ágnes Kocsis

  Director

 • Éva Gábor portrait

  Éva Gábor

  Piroska

 • István Znamenák portrait

  István Znamenák

  Kálmán

 • Ákos Horváth portrait

  Ákos Horváth

  Endre

 • Izabella Hegyi portrait

  Izabella Hegyi

  Zizi

 • Szabolcs Thuróczy portrait

  Szabolcs Thuróczy

  Andris

 • Lia Pokorny portait

  Lia Pokorny

  Márta

Adrienn Pal

Veel gehoord over Adrienn Pal en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Adrienn Pal heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Adrienn Pal streamen

Wil je Adrienn Pal, de movie met Éva Gábor, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Adrienn Pal zelfs gratis kijken.

Adrienn Pal downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Adrienn Pal ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Adrienn Pal er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Adrienn Pal torrent

Op zoek naar een torrent van Adrienn Pal? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Adrienn Pal te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Adrienn Pal trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Adrienn Pal. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.