Adrienn Pal
%
68

Adrienn Pal

Nu kijken

Kijk Adrienn Pal

Moeite met waar je nou Adrienn Pal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adrienn Pal

Samenvatting

Piroska is an overweight, alienated nurse who can’t resist cream-filled pastries. She works in the terminal ward of a hospital; her life is surrounded by death. One day she sets off to find her long-lost childhood friend. While tracing her recollections, she embarks on a paradox-filled voyage within her own memory and the memory of those she encounters.

Regisseur en acteurs

 • Ágnes Kocsis portrait

  Ágnes Kocsis

  Director

 • Éva Gábor portrait

  Éva Gábor

  Piroska

 • István Znamenák portrait

  István Znamenák

  Kálmán

 • Ákos Horváth portrait

  Ákos Horváth

  Endre

 • Izabella Hegyi portrait

  Izabella Hegyi

  Zizi

 • Szabolcs Thuróczy portrait

  Szabolcs Thuróczy

  Andris

 • Lia Pokorny portait

  Lia Pokorny

  Márta

Adrienn Pal

Zin om Adrienn Pal lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Adrienn Pal te bekijken voor je op een rijtje.

Adrienn Pal downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Adrienn Pal downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adrienn Pal. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Adrienn Pal er ook in SD heel goed uit.

Adrienn Pal streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Adrienn Pal net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Adrienn Pal hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Adrienn Pal helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Adrienn Pal torrent

Denk je dat je om Adrienn Pal te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Adrienn Pal trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Adrienn Pal de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.