Adrift
%
68

Adrift

Nu kijken

Kijk Adrift

Moeite met waar je nou Adrift moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adrift

Samenvatting

A 1980s-set drama about a teenage girl undergoing her sexual awakening when she learns about her father's infidelities.

Regisseur en acteurs

 • Heitor Dhalia portrait

  Heitor Dhalia

  Director

 • Vincent Cassel portait

  Vincent Cassel

  Matias

 • Camilla Belle portait

  Camilla Belle

  Angela

 • Laura Neiva portait

  Laura Neiva

  Filipa

 • Débora Bloch portait

  Débora Bloch

  Clarice

Adrift

Veel gehoord over Adrift en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Adrift heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Adrift streamen

Wil je Adrift, de movie met Vincent Cassel, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Adrift zelfs gratis kijken.

Adrift downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Adrift ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Adrift er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Adrift torrent

Op zoek naar een torrent van Adrift? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Adrift te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Adrift trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Adrift. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.