Adrift
%
68

Adrift

Nu kijken

Kijk Adrift

Moeite met waar je nou Adrift moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adrift

Samenvatting

A 1980s-set drama about a teenage girl undergoing her sexual awakening when she learns about her father's infidelities.

Regisseur en acteurs

 • Heitor Dhalia portrait

  Heitor Dhalia

  Director

 • Vincent Cassel portait

  Vincent Cassel

  Matias

 • Camilla Belle portait

  Camilla Belle

  Angela

 • Laura Neiva portait

  Laura Neiva

  Filipa

 • Débora Bloch portait

  Débora Bloch

  Clarice

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Adrift

Benieuwd naar Adrift? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Adrift kunt bekijken.

Adrift streamen

Wil je Adrift streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Adrift gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Adrift downloaden

movies als Adrift kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Adrift. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adrift. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Adrift torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Adrift te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Adrift trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Adrift je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!