Adrift
%
68

Adrift

Nu kijken

Kijk Adrift

Moeite met waar je nou Adrift moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adrift

Samenvatting

A 1980s-set drama about a teenage girl undergoing her sexual awakening when she learns about her father's infidelities.

Regisseur en acteurs

 • Heitor Dhalia portrait

  Heitor Dhalia

  Director

 • Vincent Cassel portait

  Vincent Cassel

  Matias

 • Camilla Belle portait

  Camilla Belle

  Angela

 • Laura Neiva portait

  Laura Neiva

  Filipa

 • Débora Bloch portait

  Débora Bloch

  Clarice

Adrift

Wil je Adrift kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Adrift streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Adrift niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Adrift zelfs gratis bekijken.

Adrift downloaden

Wil je Adrift ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Adrift overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Adrift torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Adrift is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Adrift trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Adrift de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.