Adrift
%
68

Adrift

Nu kijken

Kijk Adrift

Moeite met waar je nou Adrift moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adrift

Samenvatting

A 1980s-set drama about a teenage girl undergoing her sexual awakening when she learns about her father's infidelities.

Regisseur en acteurs

 • Heitor Dhalia portrait

  Heitor Dhalia

  Director

 • Vincent Cassel portait

  Vincent Cassel

  Matias

 • Camilla Belle portait

  Camilla Belle

  Angela

 • Laura Neiva portait

  Laura Neiva

  Filipa

 • Débora Bloch portait

  Débora Bloch

  Clarice

Adrift

Zin om Adrift lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Adrift te bekijken voor je op een rijtje.

Adrift downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Adrift downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adrift. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Adrift er ook in SD heel goed uit.

Adrift streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Adrift net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Adrift hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Adrift helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Adrift torrent

Denk je dat je om Adrift te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Adrift trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Adrift de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.