Adrift

Adrift

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Adrift

Moeite met waar je nou Adrift moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adrift

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Tami en Richard zeilen met een jacht over de Stille Oceaan, ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï eilanden.

Regisseur en acteurs

 • Baltasar Kormákur portait

  Baltasar Kormákur

  Director

 • Shailene Woodley portait

  Shailene Woodley

  Tami Oldham

 • Sam Claflin portait

  Sam Claflin

  Richard Sharp

 • Luna Campbell portrait

  Luna Campbell

  Tahitian Paddler

Trailers

Adrift

Wil je Adrift kijken? De movie van Baltasar Kormákur uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Adrift op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Adrift met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Adrift downloaden

Het downloaden van Adrift is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Adrift ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Adrift streamen

Het streamen van Adrift heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Adrift online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Adrift kijkt. Ideaal!

Adrift torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Adrift. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Adrift trailer

Bekijk eerst even de trailer van Adrift voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.