Adrift

Adrift

Bekijk de trailer

Kijk Adrift

Moeite met waar je nou Adrift moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden…

Regisseur en acteurs

 • Baltasar Kormákur portait

  Baltasar Kormákur

  Director

 • Shailene Woodley portait

  Shailene Woodley

  Tami Oldham

 • Sam Claflin portait

  Sam Claflin

  Richard Sharp

 • Luna Campbell portrait

  Luna Campbell

  Tahitian Paddler

Trailers

Adrift

Zin om Adrift lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Adrift te bekijken voor je op een rijtje.

Adrift downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Adrift downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adrift. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Adrift er ook in SD heel goed uit.

Adrift streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Adrift net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Adrift hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Adrift helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Adrift torrent

Denk je dat je om Adrift te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Adrift trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Adrift de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.