Adventureland
%
68

Adventureland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Adventureland

Moeite met waar je nou Adventureland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adventureland

Samenvatting

Een middelbare scholier gaat na zijn eindexamen in de zomervakantie werken bij een pretpark om geld te sparen voor zijn studie. Het werk wordt er een stuk plezieriger op als hij verliefd wordt op een collega.

Regisseur en acteurs

 • Greg Mottola portrait

  Greg Mottola

  director

 • Jack Gilpin portrait

  Jack Gilpin

  actor

 • Wendie Malick portrait

  Wendie Malick

  actor

 • Matt Bush portrait

  Matt Bush

  actor

 • Margarita Levieva portrait

  Margarita Levieva

  actor

 • Ryan Reynolds portrait

  Ryan Reynolds

  actor

 • Bill Hader portrait

  Bill Hader

  actor

 • Kristen Wiig portrait

  Kristen Wiig

  actor

 • Martin Starr portrait

  Martin Starr

  actor

 • Kristen Stewart portrait

  Kristen Stewart

  actor

 • Jesse Eisenberg portrait

  Jesse Eisenberg

  actor

Trailers

Adventureland

Veel gehoord over Adventureland en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Adventureland heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Adventureland streamen

Wil je Adventureland, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Adventureland zelfs gratis kijken.

Adventureland downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Adventureland ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Adventureland er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Adventureland torrent

Op zoek naar een torrent van Adventureland? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Adventureland te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Adventureland trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Adventureland. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.