Adventureland
%
68

Adventureland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Adventureland

Moeite met waar je nou Adventureland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adventureland

Samenvatting

Een middelbare scholier gaat na zijn eindexamen in de zomervakantie werken bij een pretpark om geld te sparen voor zijn studie. Het werk wordt er een stuk plezieriger op als hij verliefd wordt op een collega.

Regisseur en acteurs

 • Greg Mottola portrait

  Greg Mottola

  director

 • Jack Gilpin portrait

  Jack Gilpin

  actor

 • Wendie Malick portrait

  Wendie Malick

  actor

 • Matt Bush portrait

  Matt Bush

  actor

 • Margarita Levieva portrait

  Margarita Levieva

  actor

 • Ryan Reynolds portrait

  Ryan Reynolds

  actor

 • Bill Hader portrait

  Bill Hader

  actor

 • Kristen Wiig portrait

  Kristen Wiig

  actor

 • Martin Starr portrait

  Martin Starr

  actor

 • Kristen Stewart portrait

  Kristen Stewart

  actor

 • Jesse Eisenberg portrait

  Jesse Eisenberg

  actor

Trailers

Adventureland

Zin om Adventureland lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Adventureland te bekijken voor je op een rijtje.

Adventureland downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Adventureland downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adventureland. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Adventureland er ook in SD heel goed uit.

Adventureland streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Adventureland net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Adventureland hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Adventureland helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Adventureland torrent

Denk je dat je om Adventureland te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Adventureland trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Adventureland de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.