Adventureland
%
68

Adventureland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Adventureland

Moeite met waar je nou Adventureland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adventureland

Samenvatting

Een middelbare scholier gaat na zijn eindexamen in de zomervakantie werken bij een pretpark om geld te sparen voor zijn studie. Het werk wordt er een stuk plezieriger op als hij verliefd wordt op een collega.

Regisseur en acteurs

 • Greg Mottola portrait

  Greg Mottola

  director

 • Jack Gilpin portrait

  Jack Gilpin

  actor

 • Wendie Malick portrait

  Wendie Malick

  actor

 • Matt Bush portrait

  Matt Bush

  actor

 • Margarita Levieva portrait

  Margarita Levieva

  actor

 • Ryan Reynolds portrait

  Ryan Reynolds

  actor

 • Bill Hader portrait

  Bill Hader

  actor

 • Kristen Wiig portrait

  Kristen Wiig

  actor

 • Martin Starr portrait

  Martin Starr

  actor

 • Kristen Stewart portrait

  Kristen Stewart

  actor

 • Jesse Eisenberg portrait

  Jesse Eisenberg

  actor

Trailers

Adventureland

Benieuwd naar Adventureland? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Adventureland kunt bekijken.

Adventureland streamen

Wil je Adventureland streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Adventureland gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Adventureland downloaden

movies als Adventureland kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Adventureland. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adventureland. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Adventureland torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Adventureland te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Adventureland trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Adventureland je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!