Adventures in Public School
%
51

Adventures in Public School

Nu kijken

Kijk Adventures in Public School

Moeite met waar je nou Adventures in Public School moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adventures in Public School

Samenvatting

A socially awkward home-schooled kid forces his way into public-school against his suffocating but loving mother's wishes.

Regisseur en acteurs

 • Kyle Rideout portait

  Kyle Rideout

  Director

 • Judy Greer portait

  Judy Greer

  Claire

 • Daniel Doheny portait

  Daniel Doheny

  Liam

 • Siobhan Williams portait

  Siobhan Williams

  Anastasia

 • Russell Peters portait

  Russell Peters

  Mr. Germaine

 • Grace Park portait

  Grace Park

  Mackenzie

 • Andrew McNee portait

  Andrew McNee

  Mr. Kelly

Adventures in Public School

Wil je Adventures in Public School kijken? De movie van Kyle Rideout uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Adventures in Public School op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Adventures in Public School met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Adventures in Public School downloaden

Het downloaden van Adventures in Public School is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Adventures in Public School ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Adventures in Public School streamen

Het streamen van Adventures in Public School heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Adventures in Public School online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Adventures in Public School kijkt. Ideaal!

Adventures in Public School torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Adventures in Public School. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Adventures in Public School trailer

Bekijk eerst even de trailer van Adventures in Public School voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.