Aethiree
%
53

Aethiree

Kijk Aethiree

Moeite met waar je nou Aethiree moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ethiree (English: Enemy) is a 2004 Indian Tamil action comedy film, directed by popular director K. S. Ravikumar. The film, starring Madhavan, Sadha, Vivek, Kanika, Rahman and Delhi Ganesh in pivotal roles, has musical score by Yuvan Shankar Raja.

Regisseur en acteurs

 • K. S. Ravikumar portait

  K. S. Ravikumar

  Director

 • Madhavan portait

  Madhavan

  Subramani / 'Bottle' Mani

 • Sadha portait

  Sadha

  Priya

 • Rahman portait

  Rahman

  Raghavan

 • Kaniha portait

  Kaniha

  Gayathri Natarajan

 • Vivek portait

  Vivek

  'Auto' Sampath

 • Delhi Ganesh portait

  Delhi Ganesh

  Nataraja Iyer

 • Manobala portait

  Manobala

  Seshagopalan

Aethiree

Wil je Aethiree kijken? De movie van K. S. Ravikumar uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Aethiree op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Aethiree met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Aethiree downloaden

Het downloaden van Aethiree is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Aethiree ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Aethiree streamen

Het streamen van Aethiree heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Aethiree online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Aethiree kijkt. Ideaal!

Aethiree torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Aethiree. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Aethiree trailer

Bekijk eerst even de trailer van Aethiree voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.