Aethiree
%
53

Aethiree

Kijk Aethiree

Moeite met waar je nou Aethiree moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ethiree (English: Enemy) is a 2004 Indian Tamil action comedy film, directed by popular director K. S. Ravikumar. The film, starring Madhavan, Sadha, Vivek, Kanika, Rahman and Delhi Ganesh in pivotal roles, has musical score by Yuvan Shankar Raja.

Regisseur en acteurs

 • K. S. Ravikumar portait

  K. S. Ravikumar

  Director

 • Madhavan portait

  Madhavan

  Subramani / 'Bottle' Mani

 • Sadha portait

  Sadha

  Priya

 • Rahman portait

  Rahman

  Raghavan

 • Kaniha portait

  Kaniha

  Gayathri Natarajan

 • Vivek portait

  Vivek

  'Auto' Sampath

 • Delhi Ganesh portait

  Delhi Ganesh

  Nataraja Iyer

 • Manobala portait

  Manobala

  Seshagopalan

Aethiree

Aethiree streamen

Aethiree streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Aethiree downloaden

Zin om Aethiree te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Aethiree te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Aethiree torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Aethiree makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Aethiree trailer

Wil je er zeker van zijn dat Aethiree jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.