Afblijven
%
52

Afblijven

Nu kijken

Kijk Afblijven

Moeite met waar je nou Afblijven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Afblijven

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Melissa (Sem Veeger) houdt ontzettend van dansen en zit op klassiek ballet. Tenminste, dat denken haar ouders. Want zodra ze op de dansschool is, volgt ze eigenlijk hiphop danslessen. Als Melissa mag dansen in de videoclip van een superbekende rapper doet ze iets heel doms. Om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen slikt ze stiekem XTC. Het blijft echter niet bij één pilletje, zodat Melissa's beste vrienden Fleur en Jordi zich steeds meer zorgen om haar gaan maken. Ze staan machteloos als Melissa steeds meer pillen slikt en proberen van alles om haar weer op het rechte pad te krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Maria Peters portrait

  Maria Peters

  Director

 • Sem Veeger portrait

  Sem Veeger

  Melissa

 • Matthijs van de Sande Bakhuyzen portait

  Matthijs van de Sande Bakhuyzen

  Jordi

 • Tommie Venneker portrait

  Tommie Venneker

  Jim

 • Tessa Schram portait

  Tessa Schram

  Fleur

 • Melody Klaver portait

  Melody Klaver

  Debby

 • Juliann Ubbergen portrait

  Juliann Ubbergen

  Kevin

 • Jim Bakkum portait

  Jim Bakkum

  Toine

 • Michiel Romeyn portait

  Michiel Romeyn

  Baas van Jordi

Afblijven

Zin om Afblijven lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Afblijven te bekijken voor je op een rijtje.

Afblijven downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Afblijven downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Afblijven. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Afblijven er ook in SD heel goed uit.

Afblijven streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Afblijven net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Afblijven hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Afblijven helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Afblijven torrent

Denk je dat je om Afblijven te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Afblijven trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Afblijven de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.