Africa United
%
65

Africa United

Nu kijken

Kijk Africa United

Moeite met waar je nou Africa United moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Africa United

Samenvatting

Het jonge voetbaltalent Fabrice wordt ontdekt op een trapveldje in Rwanda. Nog maar één test staat hem in de weg naar de grootse opening van het WK. Maar onderweg naar die cruciale test slaat het noodlot toe als hij en z’n vrienden, de goedlachse ‘manager’ Dudu en diens zusje Beatrice, in de verkeerde bus stappen. Zonder papieren, geld of een geloofwaardig verhaal belanden ze in een opvangkamp in Congo, waar ze zo snel mogelijk uit willen ontsnappen. Met behulp van hun niet te onderschatten slimheid (en een WK landkaart) vinden de kleine helden hun weg naar het zuiden, op jacht naar hun droom achter de eindeloze Afrikaanse horizon. Onderweg vormen ze een ‘dream team’ met ontspoorde kinderen, die ze door een reeks geweldige, gevaarlijke en hilarische avonturen loodsen. Tijdens hun ruim 5.000 kilometer lange reis ontdekken we een Afrika zoals weinig mensen het gezien hebben. We ervaren een episch avontuur door zeven landen, voelen het geluk, de lach en de hoop die ontstaat bij het gezamenlijk beleven van een ongelofelijke reis. Africa United is een gevoelig en hartverwarmend verhaal dat mensen van over de hele wereld zal betoveren.

Regisseur en acteurs

 • Debs Gardner-Paterson portrait

  Debs Gardner-Paterson

  Director

 • Eriya Ndayambaje portrait

  Eriya Ndayambaje

  Dudu Kayenzi

 • Roger Nsengiyumva portrait

  Roger Nsengiyumva

  Fabrice Kabera

 • Sanyu Joanita Kintu portrait

  Sanyu Joanita Kintu

  Beatrice Kayenzi

 • Yves Dusenge portrait

  Yves Dusenge

  Foreman George

 • Sherrie Silver portrait

  Sherrie Silver

  Celeste

 • Emmanuel Jal portait

  Emmanuel Jal

  Tulu

 • Presley Chweneyagae portait

  Presley Chweneyagae

  Egg

 • Richard Lukunku portait

  Richard Lukunku

  Jean Baptiste

 • Rapulana Seiphemo portrait

  Rapulana Seiphemo

  Philippe Baku

 • Sam Patrick Mofokeng portrait

  Sam Patrick Mofokeng

  Sergent de police

Africa United

Op zoek naar Africa United? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Africa United streamen

Het streamen van movies als Africa United heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Africa United waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Africa United dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Africa United downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Africa United te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Africa United torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Africa United trailer

Weet je nog niet zeker of Africa United jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.