Africa United
%
65

Africa United

Nu kijken

Kijk Africa United

Moeite met waar je nou Africa United moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Africa United

Samenvatting

Het jonge voetbaltalent Fabrice wordt ontdekt op een trapveldje in Rwanda. Nog maar één test staat hem in de weg naar de grootse opening van het WK. Maar onderweg naar die cruciale test slaat het noodlot toe als hij en z’n vrienden, de goedlachse ‘manager’ Dudu en diens zusje Beatrice, in de verkeerde bus stappen. Zonder papieren, geld of een geloofwaardig verhaal belanden ze in een opvangkamp in Congo, waar ze zo snel mogelijk uit willen ontsnappen. Met behulp van hun niet te onderschatten slimheid (en een WK landkaart) vinden de kleine helden hun weg naar het zuiden, op jacht naar hun droom achter de eindeloze Afrikaanse horizon. Onderweg vormen ze een ‘dream team’ met ontspoorde kinderen, die ze door een reeks geweldige, gevaarlijke en hilarische avonturen loodsen. Tijdens hun ruim 5.000 kilometer lange reis ontdekken we een Afrika zoals weinig mensen het gezien hebben. We ervaren een episch avontuur door zeven landen, voelen het geluk, de lach en de hoop die ontstaat bij het gezamenlijk beleven van een ongelofelijke reis. Africa United is een gevoelig en hartverwarmend verhaal dat mensen van over de hele wereld zal betoveren.

Regisseur en acteurs

 • Debs Gardner-Paterson portrait

  Debs Gardner-Paterson

  Director

 • Eriya Ndayambaje portrait

  Eriya Ndayambaje

  Dudu Kayenzi

 • Roger Nsengiyumva portrait

  Roger Nsengiyumva

  Fabrice Kabera

 • Sanyu Joanita Kintu portrait

  Sanyu Joanita Kintu

  Beatrice Kayenzi

 • Yves Dusenge portrait

  Yves Dusenge

  Foreman George

 • Sherrie Silver portrait

  Sherrie Silver

  Celeste

 • Emmanuel Jal portait

  Emmanuel Jal

  Tulu

 • Presley Chweneyagae portait

  Presley Chweneyagae

  Egg

 • Richard Lukunku portait

  Richard Lukunku

  Jean Baptiste

 • Rapulana Seiphemo portrait

  Rapulana Seiphemo

  Philippe Baku

 • Sam Patrick Mofokeng portrait

  Sam Patrick Mofokeng

  Sergent de police

Africa United

Wil je Africa United kijken? De movie van Debs Gardner-Paterson uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Africa United op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Africa United met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Africa United downloaden

Het downloaden van Africa United is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Africa United ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Africa United streamen

Het streamen van Africa United heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Africa United online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Africa United kijkt. Ideaal!

Africa United torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Africa United. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Africa United trailer

Bekijk eerst even de trailer van Africa United voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.