Africa United
%
65

Africa United

Nu kijken

Kijk Africa United

Moeite met waar je nou Africa United moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Africa United

Samenvatting

Het jonge voetbaltalent Fabrice wordt ontdekt op een trapveldje in Rwanda. Nog maar één test staat hem in de weg naar de grootse opening van het WK. Maar onderweg naar die cruciale test slaat het noodlot toe als hij en z’n vrienden, de goedlachse ‘manager’ Dudu en diens zusje Beatrice, in de verkeerde bus stappen. Zonder papieren, geld of een geloofwaardig verhaal belanden ze in een opvangkamp in Congo, waar ze zo snel mogelijk uit willen ontsnappen. Met behulp van hun niet te onderschatten slimheid (en een WK landkaart) vinden de kleine helden hun weg naar het zuiden, op jacht naar hun droom achter de eindeloze Afrikaanse horizon. Onderweg vormen ze een ‘dream team’ met ontspoorde kinderen, die ze door een reeks geweldige, gevaarlijke en hilarische avonturen loodsen. Tijdens hun ruim 5.000 kilometer lange reis ontdekken we een Afrika zoals weinig mensen het gezien hebben. We ervaren een episch avontuur door zeven landen, voelen het geluk, de lach en de hoop die ontstaat bij het gezamenlijk beleven van een ongelofelijke reis. Africa United is een gevoelig en hartverwarmend verhaal dat mensen van over de hele wereld zal betoveren.

Regisseur en acteurs

 • Debs Gardner-Paterson portrait

  Debs Gardner-Paterson

  Director

 • Eriya Ndayambaje portrait

  Eriya Ndayambaje

  Dudu Kayenzi

 • Roger Nsengiyumva portrait

  Roger Nsengiyumva

  Fabrice Kabera

 • Sanyu Joanita Kintu portrait

  Sanyu Joanita Kintu

  Beatrice Kayenzi

 • Yves Dusenge portrait

  Yves Dusenge

  Foreman George

 • Sherrie Silver portrait

  Sherrie Silver

  Celeste

 • Emmanuel Jal portait

  Emmanuel Jal

  Tulu

 • Presley Chweneyagae portait

  Presley Chweneyagae

  Egg

 • Richard Lukunku portait

  Richard Lukunku

  Jean Baptiste

 • Rapulana Seiphemo portrait

  Rapulana Seiphemo

  Philippe Baku

 • Sam Patrick Mofokeng portrait

  Sam Patrick Mofokeng

  Sergent de police

Africa United

Zin om Africa United lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Africa United te bekijken voor je op een rijtje.

Africa United downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Africa United downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Africa United. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Africa United er ook in SD heel goed uit.

Africa United streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Africa United net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Africa United hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Africa United helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Africa United torrent

Denk je dat je om Africa United te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Africa United trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Africa United de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.