Africa United
%
65

Africa United

Nu kijken

Kijk Africa United

Moeite met waar je nou Africa United moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Africa United

Samenvatting

Het jonge voetbaltalent Fabrice wordt ontdekt op een trapveldje in Rwanda. Nog maar één test staat hem in de weg naar de grootse opening van het WK. Maar onderweg naar die cruciale test slaat het noodlot toe als hij en z’n vrienden, de goedlachse ‘manager’ Dudu en diens zusje Beatrice, in de verkeerde bus stappen. Zonder papieren, geld of een geloofwaardig verhaal belanden ze in een opvangkamp in Congo, waar ze zo snel mogelijk uit willen ontsnappen. Met behulp van hun niet te onderschatten slimheid (en een WK landkaart) vinden de kleine helden hun weg naar het zuiden, op jacht naar hun droom achter de eindeloze Afrikaanse horizon. Onderweg vormen ze een ‘dream team’ met ontspoorde kinderen, die ze door een reeks geweldige, gevaarlijke en hilarische avonturen loodsen. Tijdens hun ruim 5.000 kilometer lange reis ontdekken we een Afrika zoals weinig mensen het gezien hebben. We ervaren een episch avontuur door zeven landen, voelen het geluk, de lach en de hoop die ontstaat bij het gezamenlijk beleven van een ongelofelijke reis. Africa United is een gevoelig en hartverwarmend verhaal dat mensen van over de hele wereld zal betoveren.

Regisseur en acteurs

 • Debs Gardner-Paterson portrait

  Debs Gardner-Paterson

  Director

 • Eriya Ndayambaje portrait

  Eriya Ndayambaje

  Dudu Kayenzi

 • Roger Nsengiyumva portrait

  Roger Nsengiyumva

  Fabrice Kabera

 • Sanyu Joanita Kintu portrait

  Sanyu Joanita Kintu

  Beatrice Kayenzi

 • Yves Dusenge portrait

  Yves Dusenge

  Foreman George

 • Sherrie Silver portrait

  Sherrie Silver

  Celeste

 • Emmanuel Jal portait

  Emmanuel Jal

  Tulu

 • Presley Chweneyagae portait

  Presley Chweneyagae

  Egg

 • Richard Lukunku portait

  Richard Lukunku

  Jean Baptiste

 • Rapulana Seiphemo portrait

  Rapulana Seiphemo

  Philippe Baku

 • Sam Patrick Mofokeng portrait

  Sam Patrick Mofokeng

  Sergent de police

Africa United

Wil je Africa United kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Africa United streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Africa United niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Africa United zelfs gratis bekijken.

Africa United downloaden

Wil je Africa United ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Africa United overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Africa United torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Africa United is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Africa United trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Africa United de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.