Africa United
%
65

Africa United

Nu kijken

Kijk Africa United

Moeite met waar je nou Africa United moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Africa United

Samenvatting

Het jonge voetbaltalent Fabrice wordt ontdekt op een trapveldje in Rwanda. Nog maar één test staat hem in de weg naar de grootse opening van het WK. Maar onderweg naar die cruciale test slaat het noodlot toe als hij en z’n vrienden, de goedlachse ‘manager’ Dudu en diens zusje Beatrice, in de verkeerde bus stappen. Zonder papieren, geld of een geloofwaardig verhaal belanden ze in een opvangkamp in Congo, waar ze zo snel mogelijk uit willen ontsnappen. Met behulp van hun niet te onderschatten slimheid (en een WK landkaart) vinden de kleine helden hun weg naar het zuiden, op jacht naar hun droom achter de eindeloze Afrikaanse horizon. Onderweg vormen ze een ‘dream team’ met ontspoorde kinderen, die ze door een reeks geweldige, gevaarlijke en hilarische avonturen loodsen. Tijdens hun ruim 5.000 kilometer lange reis ontdekken we een Afrika zoals weinig mensen het gezien hebben. We ervaren een episch avontuur door zeven landen, voelen het geluk, de lach en de hoop die ontstaat bij het gezamenlijk beleven van een ongelofelijke reis. Africa United is een gevoelig en hartverwarmend verhaal dat mensen van over de hele wereld zal betoveren.

Regisseur en acteurs

 • Debs Gardner-Paterson portrait

  Debs Gardner-Paterson

  Director

 • Eriya Ndayambaje portrait

  Eriya Ndayambaje

  Dudu Kayenzi

 • Roger Nsengiyumva portrait

  Roger Nsengiyumva

  Fabrice Kabera

 • Sanyu Joanita Kintu portrait

  Sanyu Joanita Kintu

  Beatrice Kayenzi

 • Yves Dusenge portrait

  Yves Dusenge

  Foreman George

 • Sherrie Silver portrait

  Sherrie Silver

  Celeste

 • Emmanuel Jal portait

  Emmanuel Jal

  Tulu

 • Presley Chweneyagae portait

  Presley Chweneyagae

  Egg

 • Richard Lukunku portait

  Richard Lukunku

  Jean Baptiste

 • Rapulana Seiphemo portrait

  Rapulana Seiphemo

  Philippe Baku

 • Sam Patrick Mofokeng portrait

  Sam Patrick Mofokeng

  Sergent de police

Africa United

Veel gehoord over Africa United en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Africa United heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Africa United streamen

Wil je Africa United, de movie met Eriya Ndayambaje, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Africa United zelfs gratis kijken.

Africa United downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Africa United ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Africa United er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Africa United torrent

Op zoek naar een torrent van Africa United? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Africa United te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Africa United trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Africa United. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.