African Metropolis
%
66

African Metropolis

Kijk African Metropolis

Moeite met waar je nou African Metropolis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The vitality of the African city has provided local filmmakers with a rich array of stories for their films. African Metropolis presents six short films that examine the complexity of urban life in Abidjan, Cairo, Dakar, Johannesburg, Lagos and Nairobi. They run the gamut of genres, but in all the central character is the city itself. A Jewish pensioner lives alone in a Johannesburg apartment, the last resident of an ever-changing city. In a Nairobi of the future, one man searches for the girl of his dreams. Dakar is the backdrop to an intimate conversation between two women. Abidjan once played host to the American artist Jean-Michel Basquiat. In Cairo a musician sees the gap between rich and poor expand. And a final film confronts the perils of the poverty trap.

African Metropolis

Zin om African Metropolis lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om African Metropolis te bekijken voor je op een rijtje.

African Metropolis downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je African Metropolis downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van African Metropolis. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet African Metropolis er ook in SD heel goed uit.

African Metropolis streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je African Metropolis net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je African Metropolis hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je African Metropolis helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

African Metropolis torrent

Denk je dat je om African Metropolis te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

African Metropolis trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of African Metropolis de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.