African Safari 3D
%
61

African Safari 3D

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk African Safari 3D

Moeite met waar je nou African Safari 3D moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor African Safari 3D

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Paul de Leeuw neemt je mee op een spectaculaire 3D-safari door de mooiste gebieden van Afrika. Van de prachtige zandduinen van Namibië via het wonderlijke natuurgebied rondom de Ngorongoro krater naar de adembenemende Victoria watervallen. Op deze onvergetelijke reis sta je ook in oog met leeuwen, luipaarden, cheeta’s, zwarte neushoorns en olifanten. En wees gewaarschuwd; er zit geen hek tussen! 3D maker Ben Stassen laat de dieren dichter bij komen dan ooit, je kunt ze bijna kan aanraken!

Regisseur en acteurs

 • Ben Stassen portait

  Ben Stassen

  Director

 • Dudu Douglas-Hamilton portrait

  Dudu Douglas-Hamilton

  Herself

 • Kevin Michael Richardson portait

  Kevin Michael Richardson

  Himself

Trailers

African Safari 3D

Wil je African Safari 3D kijken? De movie van Ben Stassen uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om African Safari 3D op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om African Safari 3D met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

African Safari 3D downloaden

Het downloaden van African Safari 3D is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je African Safari 3D ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

African Safari 3D streamen

Het streamen van African Safari 3D heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je African Safari 3D online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar African Safari 3D kijkt. Ideaal!

African Safari 3D torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van African Safari 3D. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

African Safari 3D trailer

Bekijk eerst even de trailer van African Safari 3D voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.