African Safari 3D
%
61

African Safari 3D

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk African Safari 3D

Moeite met waar je nou African Safari 3D moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor African Safari 3D

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Paul de Leeuw neemt je mee op een spectaculaire 3D-safari door de mooiste gebieden van Afrika. Van de prachtige zandduinen van Namibië via het wonderlijke natuurgebied rondom de Ngorongoro krater naar de adembenemende Victoria watervallen. Op deze onvergetelijke reis sta je ook in oog met leeuwen, luipaarden, cheeta’s, zwarte neushoorns en olifanten. En wees gewaarschuwd; er zit geen hek tussen! 3D maker Ben Stassen laat de dieren dichter bij komen dan ooit, je kunt ze bijna kan aanraken!

Regisseur en acteurs

 • Ben Stassen portait

  Ben Stassen

  Director

 • Dudu Douglas-Hamilton portrait

  Dudu Douglas-Hamilton

  Herself

 • Kevin Michael Richardson portait

  Kevin Michael Richardson

  Himself

Trailers

African Safari 3D

Zin om African Safari 3D lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om African Safari 3D te bekijken voor je op een rijtje.

African Safari 3D downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je African Safari 3D downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van African Safari 3D. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet African Safari 3D er ook in SD heel goed uit.

African Safari 3D streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je African Safari 3D net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je African Safari 3D hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je African Safari 3D helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

African Safari 3D torrent

Denk je dat je om African Safari 3D te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

African Safari 3D trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of African Safari 3D de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.