African Safari 3D
%
61

African Safari 3D

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk African Safari 3D

Moeite met waar je nou African Safari 3D moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor African Safari 3D

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Paul de Leeuw neemt je mee op een spectaculaire 3D-safari door de mooiste gebieden van Afrika. Van de prachtige zandduinen van Namibië via het wonderlijke natuurgebied rondom de Ngorongoro krater naar de adembenemende Victoria watervallen. Op deze onvergetelijke reis sta je ook in oog met leeuwen, luipaarden, cheeta’s, zwarte neushoorns en olifanten. En wees gewaarschuwd; er zit geen hek tussen! 3D maker Ben Stassen laat de dieren dichter bij komen dan ooit, je kunt ze bijna kan aanraken!

Regisseur en acteurs

 • Ben Stassen portait

  Ben Stassen

  Director

 • Dudu Douglas-Hamilton portrait

  Dudu Douglas-Hamilton

  Herself

 • Kevin Michael Richardson portait

  Kevin Michael Richardson

  Himself

Trailers

African Safari 3D

Op zoek naar African Safari 3D? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

African Safari 3D streamen

Het streamen van movies als African Safari 3D heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als African Safari 3D waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je African Safari 3D dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

African Safari 3D downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als African Safari 3D te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

African Safari 3D torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

African Safari 3D trailer

Weet je nog niet zeker of African Safari 3D jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.