Afscheid van de Maan
%
62

Afscheid van de Maan

Nu kijken

Kijk Afscheid van de Maan

Moeite met waar je nou Afscheid van de Maan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Afscheid van de Maan

Samenvatting

Het is de warme zomer van 1972, de periode waarin de Amerikanen hun laatste maanmissie lanceren. Een tijd ook van broekpakken en hallucinerend behang. Op de achtste verdieping van een Nederlandse nieuwbouwflat woont de twaalfjarige Duch met zijn vader, moeder en zusje. Zijn hobby’s zijn de ruimtevaart en Mary, de knappe buurvrouw. Duchs vader kijkt liever naar de buurvrouw die net twee deuren verderop is komen wonen. Haar komst doet de bewoners kennismaken met de vrije seksuele moraal die tot dan toe aan de achtste verdieping voorbij was gegaan, maar dat is duidelijk niet tot ieders genoegen.

Afscheid van de Maan

Zin om Afscheid van de Maan lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Afscheid van de Maan te bekijken voor je op een rijtje.

Afscheid van de Maan downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Afscheid van de Maan downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Afscheid van de Maan. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Afscheid van de Maan er ook in SD heel goed uit.

Afscheid van de Maan streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Afscheid van de Maan net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Afscheid van de Maan hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Afscheid van de Maan helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Afscheid van de Maan torrent

Denk je dat je om Afscheid van de Maan te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Afscheid van de Maan trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Afscheid van de Maan de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.