After
%
48

After

Kijk After

Moeite met waar je nou After moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A haunting and powerful psychological thriller. Set in icy upstate New York in the winter of 2002, "After" is about the Valentinos, a middle class clan facing financial hardship--their family stone cutting business is slowly failing--and coping with the usual rivalries and resentments that affect all but their absent daughter, Samantha, who has recently escaped Rochester for a new life in lower Manhattan. At their center is matriarch Nora (Quinlan), whose cheerful exterior masks an emotional fragility of which the entire family is painfully aware and fiercely protective. But, their delicate balance is threatened by a carefully concealed secret that, once revealed, will change their lives forever.

After

Veel gehoord over After en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt After heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

After streamen

Wil je After, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je After zelfs gratis kijken.

After downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je After ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet After er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

After torrent

Op zoek naar een torrent van After? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van After te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

After trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van After. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.