After
%
70

After

Kijk After

Moeite met waar je nou After moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A young soldier is being treated very harsh by his commanding lieutenant. Just before they will be sent out to Lebanon, their battalion gets one day off to relax in Jerusalem. There the soldier finds out the lieutenant has sex in a public park

Regisseur en acteurs

 • Eytan Fox portrait

  Eytan Fox

  Director

 • Gil Frank portrait

  Gil Frank

  Erez

 • Hanoch Re'im portrait

  Hanoch Re'im

  Yonatan

 • Tzofit Elyashiv portrait

  Tzofit Elyashiv

  Mali

After

Op zoek naar After? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

After streamen

Het streamen van movies als After heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als After waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je After dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

After downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als After te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

After torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

After trailer

Weet je nog niet zeker of After jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.