After
%
70

After

Kijk After

Moeite met waar je nou After moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A young soldier is being treated very harsh by his commanding lieutenant. Just before they will be sent out to Lebanon, their battalion gets one day off to relax in Jerusalem. There the soldier finds out the lieutenant has sex in a public park

Regisseur en acteurs

 • Eytan Fox portait

  Eytan Fox

  Director

 • Gil Frank portait

  Gil Frank

  Erez

 • Hanoch Re'im portait

  Hanoch Re'im

  Yonatan

 • Tzofit Elyashiv portait

  Tzofit Elyashiv

  Mali

After

After streamen

After streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

After downloaden

Zin om After te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als After te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

After torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als After makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

After trailer

Wil je er zeker van zijn dat After jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.