After
%
100

After

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk After

Moeite met waar je nou After moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor After

Samenvatting

Tessa (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin? After is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd.

Regisseur en acteurs

 • Jenny Gage portrait

  Jenny Gage

  Director

 • Josephine Langford portrait

  Josephine Langford

  Actor

 • Hero Fiennes Tiffin portrait

  Hero Fiennes Tiffin

  Actor

 • Selma Blair portrait

  Selma Blair

  Actor

 • Jennifer Beals portrait

  Jennifer Beals

  Actor

 • Peter Gallagher portrait

  Peter Gallagher

  Actor

 • Inanna Sarkis portrait

  Inanna Sarkis

  Actor

 • Pia Mia portrait

  Pia Mia

  Actor

Trailers

After

Benieuwd naar After? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar After draait.

After in de bioscoop

After draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor After.

After streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra After te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat After een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je After zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

After torrent

Op zoek naar een torrent van After? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je After zonder zorgen.

After downloaden

Als After binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

After trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of After de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.