After
%
98

After

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk After

Moeite met waar je nou After moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor After

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Tessa (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin? After is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd.

Regisseur en acteurs

 • Jenny Gage portrait

  Jenny Gage

  Director

 • Josephine Langford portrait

  Josephine Langford

  Actor

 • Hero Fiennes Tiffin portrait

  Hero Fiennes Tiffin

  Actor

 • Selma Blair portrait

  Selma Blair

  Actor

 • Jennifer Beals portrait

  Jennifer Beals

  Actor

 • Peter Gallagher portrait

  Peter Gallagher

  Actor

 • Inanna Sarkis portrait

  Inanna Sarkis

  Actor

 • Pia Mia portrait

  Pia Mia

  Actor

Trailers

After

Veel gehoord over After en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt After heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

After streamen

Wil je After, de movie met Josephine Langford, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je After zelfs gratis kijken.

After downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je After ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet After er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

After torrent

Op zoek naar een torrent van After? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van After te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

After trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van After. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.