L'économie du couple
%
66

L'économie du couple

Nu kijken

Kijk L'économie du couple

Moeite met waar je nou L'économie du couple moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'économie du couple

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen L'économie du couple draait?

Samenvatting

Marie en Boris besluiten om na 15 jaar huwelijk te scheiden. Het huis waar ze met hun dochters wonen is door Marie gekocht, door Boris gerenoveerd en is hét discussiepunt van de scheiding. In tegenstelling tot Marie vindt Boris dat hij recht heeft op een aanzienlijk deel van de winst bij verkoop van het huis. Aangezien hij het zich niet kan veroorloven om in de tussentijd een andere woonruimte te huren, is er geen andere keuze dan samen in het huis te blijven wonen. Dagelijkse ruzies en hevige irritaties zijn het gevolg, met hier en daar een onverwacht hoopvol moment van vreedzame rust. Toch is geen van beiden bereid om toe te geven, zelfs wanneer alles gezegd en gedaan lijkt te zijn…

Regisseur en acteurs

 • Joachim Lafosse portrait

  Joachim Lafosse

  Director

 • Bérénice Bejo portait

  Bérénice Bejo

  Marie

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Boris

 • Marthe Keller portait

  Marthe Keller

  Christine

 • Catherine Salée portait

  Catherine Salée

  Friend

 • Tibo Vandenborre portait

  Tibo Vandenborre

  Friend

 • Philippe Jeusette portrait

  Philippe Jeusette

  Goran

 • Margaux Soentjens portrait

  Margaux Soentjens

  Margaux

 • Jade Soentjens portrait

  Jade Soentjens

  Jade

 • Francesco Italiano portrait

  Francesco Italiano

  Ami

 • Annick Johnson portrait

  Annick Johnson

  Actrice

 • Pascal Rogard portrait

  Pascal Rogard

  Antoine

 • Ariane Rousseau portrait

  Ariane Rousseau

  Amie

L'économie du couple

Benieuwd naar L'économie du couple? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar L'économie du couple draait.

L'économie du couple in de bioscoop

L'économie du couple draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor L'économie du couple.

L'économie du couple streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra L'économie du couple te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat L'économie du couple een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je L'économie du couple zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

L'économie du couple torrent

Op zoek naar een torrent van L'économie du couple? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je L'économie du couple zonder zorgen.

L'économie du couple downloaden

Als L'économie du couple binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

L'économie du couple trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of L'économie du couple de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.