L'économie du couple
%
66

L'économie du couple

Nu kijken

Kijk L'économie du couple

Moeite met waar je nou L'économie du couple moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'économie du couple

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Marie en Boris besluiten om na 15 jaar huwelijk te scheiden. Het huis waar ze met hun dochters wonen is door Marie gekocht, door Boris gerenoveerd en is hét discussiepunt van de scheiding. In tegenstelling tot Marie vindt Boris dat hij recht heeft op een aanzienlijk deel van de winst bij verkoop van het huis. Aangezien hij het zich niet veroorloven om in de tussentijd een andere woonruimte te huren, is er geen andere keuze dan samen in het huis te blijven wonen. Dagelijkse ruzies en hevige irritaties zijn het gevolg, met hier en daar een onverwacht hoopvol moment van vreedzame rust. Toch is geen van beiden bereid om toe te geven, zelfs wanneer alles gezegd en gedaan lijkt te zijn…

Regisseur en acteurs

 • Joachim Lafosse portrait

  Joachim Lafosse

  Director

 • Bérénice Bejo portait

  Bérénice Bejo

  Marie

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Boris

 • Marthe Keller portait

  Marthe Keller

  Christine

 • Catherine Salée portait

  Catherine Salée

  Friend

 • Tibo Vandenborre portait

  Tibo Vandenborre

  Friend

 • Philippe Jeusette portrait

  Philippe Jeusette

  Goran

 • Margaux Soentjens portrait

  Margaux Soentjens

  Margaux

 • Jade Soentjens portrait

  Jade Soentjens

  Jade

 • Francesco Italiano portrait

  Francesco Italiano

  Ami

 • Annick Johnson portrait

  Annick Johnson

  Actrice

 • Pascal Rogard portrait

  Pascal Rogard

  Antoine

 • Ariane Rousseau portrait

  Ariane Rousseau

  Amie

L'économie du couple

Zin om L'économie du couple lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om L'économie du couple te bekijken voor je op een rijtje.

L'économie du couple downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je L'économie du couple downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van L'économie du couple. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet L'économie du couple er ook in SD heel goed uit.

L'économie du couple streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je L'économie du couple net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je L'économie du couple hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je L'économie du couple helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

L'économie du couple torrent

Denk je dat je om L'économie du couple te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

L'économie du couple trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of L'économie du couple de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.