L'économie du couple
%
66

L'économie du couple

Nu kijken

Kijk L'économie du couple

Moeite met waar je nou L'économie du couple moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'économie du couple

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Marie en Boris besluiten om na 15 jaar huwelijk te scheiden. Het huis waar ze met hun dochters wonen is door Marie gekocht, door Boris gerenoveerd en is hét discussiepunt van de scheiding. In tegenstelling tot Marie vindt Boris dat hij recht heeft op een aanzienlijk deel van de winst bij verkoop van het huis. Aangezien hij het zich niet veroorloven om in de tussentijd een andere woonruimte te huren, is er geen andere keuze dan samen in het huis te blijven wonen. Dagelijkse ruzies en hevige irritaties zijn het gevolg, met hier en daar een onverwacht hoopvol moment van vreedzame rust. Toch is geen van beiden bereid om toe te geven, zelfs wanneer alles gezegd en gedaan lijkt te zijn…

Regisseur en acteurs

 • Joachim Lafosse portrait

  Joachim Lafosse

  Director

 • Bérénice Bejo portait

  Bérénice Bejo

  Marie

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Boris

 • Marthe Keller portait

  Marthe Keller

  Christine

 • Catherine Salée portait

  Catherine Salée

  Friend

 • Tibo Vandenborre portait

  Tibo Vandenborre

  Friend

 • Philippe Jeusette portrait

  Philippe Jeusette

  Goran

 • Margaux Soentjens portrait

  Margaux Soentjens

  Margaux

 • Jade Soentjens portrait

  Jade Soentjens

  Jade

 • Francesco Italiano portrait

  Francesco Italiano

  Ami

 • Annick Johnson portrait

  Annick Johnson

  Actrice

 • Pascal Rogard portrait

  Pascal Rogard

  Antoine

 • Ariane Rousseau portrait

  Ariane Rousseau

  Amie

L'économie du couple

Veel gehoord over L'économie du couple en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt L'économie du couple heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

L'économie du couple streamen

Wil je L'économie du couple, de movie met Bérénice Bejo, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je L'économie du couple zelfs gratis kijken.

L'économie du couple downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je L'économie du couple ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet L'économie du couple er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

L'économie du couple torrent

Op zoek naar een torrent van L'économie du couple? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van L'économie du couple te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

L'économie du couple trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van L'économie du couple. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.