L'économie du couple
%
66

L'économie du couple

Nu kijken

Kijk L'économie du couple

Moeite met waar je nou L'économie du couple moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'économie du couple

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Marie en Boris besluiten om na 15 jaar huwelijk te scheiden. Het huis waar ze met hun dochters wonen is door Marie gekocht, door Boris gerenoveerd en is hét discussiepunt van de scheiding. In tegenstelling tot Marie vindt Boris dat hij recht heeft op een aanzienlijk deel van de winst bij verkoop van het huis. Aangezien hij het zich niet veroorloven om in de tussentijd een andere woonruimte te huren, is er geen andere keuze dan samen in het huis te blijven wonen. Dagelijkse ruzies en hevige irritaties zijn het gevolg, met hier en daar een onverwacht hoopvol moment van vreedzame rust. Toch is geen van beiden bereid om toe te geven, zelfs wanneer alles gezegd en gedaan lijkt te zijn…

Regisseur en acteurs

 • Joachim Lafosse portrait

  Joachim Lafosse

  Director

 • Bérénice Bejo portait

  Bérénice Bejo

  Marie

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Boris

 • Marthe Keller portait

  Marthe Keller

  Christine

 • Catherine Salée portait

  Catherine Salée

  Friend

 • Tibo Vandenborre portait

  Tibo Vandenborre

  Friend

 • Philippe Jeusette portrait

  Philippe Jeusette

  Goran

 • Margaux Soentjens portrait

  Margaux Soentjens

  Margaux

 • Jade Soentjens portrait

  Jade Soentjens

  Jade

 • Francesco Italiano portrait

  Francesco Italiano

  Ami

 • Annick Johnson portrait

  Annick Johnson

  Actrice

 • Pascal Rogard portrait

  Pascal Rogard

  Antoine

 • Ariane Rousseau portrait

  Ariane Rousseau

  Amie

L'économie du couple

Wil je L'économie du couple kijken? De movie van Joachim Lafosse uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om L'économie du couple op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om L'économie du couple met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

L'économie du couple downloaden

Het downloaden van L'économie du couple is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je L'économie du couple ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

L'économie du couple streamen

Het streamen van L'économie du couple heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je L'économie du couple online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar L'économie du couple kijkt. Ideaal!

L'économie du couple torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van L'économie du couple. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

L'économie du couple trailer

Bekijk eerst even de trailer van L'économie du couple voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.