Después de Lucía
%
72

Después de Lucía

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Después de Lucía

Moeite met waar je nou Después de Lucía moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Después de Lucía

Samenvatting

Zes maanden na het fatale auto-ongeluk van zijn vrouw, beginnen Roberto en zijn dochter Alejandra aan een nieuw leven in Mexico City. Hoewel Alejandra al snel haar draai gevonden lijkt te hebben, blijken haar nieuwe vrienden over een onverwacht duistere kant te beschikken. Ze wordt het mikpunt van pesterijen die van kwaad tot erger gaan. Alejandra durft haar vader niks te vertellen en kan niks anders dan de wrede beledigingen incasseren. Haar schaamte dwingt haar tot zwijgen en dat eist uiteindelijk zijn tol.

Regisseur en acteurs

 • Michel Franco portait

  Michel Franco

  Director

 • Tessa Ia portait

  Tessa Ia

  Alejandra

 • Mónica del Carmen portait

  Mónica del Carmen

  Maestra

Trailers

Después de Lucía

Veel gehoord over Después de Lucía en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Después de Lucía heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Después de Lucía streamen

Wil je Después de Lucía, de movie met Tessa Ia, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Después de Lucía zelfs gratis kijken.

Después de Lucía downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Después de Lucía ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Después de Lucía er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Después de Lucía torrent

Op zoek naar een torrent van Después de Lucía? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Después de Lucía te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Después de Lucía trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Después de Lucía. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.