Después de Lucía
%
72

Después de Lucía

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Después de Lucía

Moeite met waar je nou Después de Lucía moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Después de Lucía

Samenvatting

Zes maanden na het fatale auto-ongeluk van zijn vrouw, beginnen Roberto en zijn dochter Alejandra aan een nieuw leven in Mexico City. Hoewel Alejandra al snel haar draai gevonden lijkt te hebben, blijken haar nieuwe vrienden over een onverwacht duistere kant te beschikken. Ze wordt het mikpunt van pesterijen die van kwaad tot erger gaan. Alejandra durft haar vader niks te vertellen en kan niks anders dan de wrede beledigingen incasseren. Haar schaamte dwingt haar tot zwijgen en dat eist uiteindelijk zijn tol.

Regisseur en acteurs

 • Michel Franco portait

  Michel Franco

  Director

 • Tessa Ia portait

  Tessa Ia

  Alejandra

 • Mónica del Carmen portait

  Mónica del Carmen

  Maestra

Trailers

Después de Lucía

Wil je Después de Lucía kijken? De movie van Michel Franco uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Después de Lucía op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Después de Lucía met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Después de Lucía downloaden

Het downloaden van Después de Lucía is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Después de Lucía ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Después de Lucía streamen

Het streamen van Después de Lucía heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Después de Lucía online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Después de Lucía kijkt. Ideaal!

Después de Lucía torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Después de Lucía. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Después de Lucía trailer

Bekijk eerst even de trailer van Después de Lucía voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.