Después de Lucía
%
72

Después de Lucía

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Después de Lucía

Moeite met waar je nou Después de Lucía moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Después de Lucía

Samenvatting

Zes maanden na het fatale auto-ongeluk van zijn vrouw, beginnen Roberto en zijn dochter Alejandra aan een nieuw leven in Mexico City. Hoewel Alejandra al snel haar draai gevonden lijkt te hebben, blijken haar nieuwe vrienden over een onverwacht duistere kant te beschikken. Ze wordt het mikpunt van pesterijen die van kwaad tot erger gaan. Alejandra durft haar vader niks te vertellen en kan niks anders dan de wrede beledigingen incasseren. Haar schaamte dwingt haar tot zwijgen en dat eist uiteindelijk zijn tol.

Regisseur en acteurs

 • Michel Franco portait

  Michel Franco

  Director

 • Tessa Ia portait

  Tessa Ia

  Alejandra

 • Mónica del Carmen portait

  Mónica del Carmen

  Maestra

Trailers

Después de Lucía

Zin om Después de Lucía lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Después de Lucía te bekijken voor je op een rijtje.

Después de Lucía downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Después de Lucía downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Después de Lucía. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Después de Lucía er ook in SD heel goed uit.

Después de Lucía streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Después de Lucía net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Después de Lucía hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Después de Lucía helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Después de Lucía torrent

Denk je dat je om Después de Lucía te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Después de Lucía trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Después de Lucía de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.