The Philosophers
%
57

The Philosophers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Philosophers

Moeite met waar je nou The Philosophers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Philosophers

Samenvatting

Mr. Zimit (James D'Arcy) heeft een bijzonder experiment in petto voor zijn klas van twintig internationale studenten in Bangkok. Filosofie is hun laatste college voor de vakantie en daarvoor heeft hij een gedachteoefening bedacht. Een experiment dat het uiterste van hun morele besef en overlevingsdrang vergt. Wat als er een atoombom valt en er is slechts ruimte voor 10 van hen in een schuilkelder? Welke keuzes maak je; wie moet er naar binnen en wie laat je buiten. Kies je de student die later concertpianist wordt? Of de econoom? Of toch degene die neurowetenschapper wordt? Wat is er nodig om de beschaving weer op te bouwen na de apocalyps? En vooral; welke rol speelt Zimit en waar past hij in de keuzes die de studenten moeten maken? The Philosophers is een fascinerende film over ratio, logica en eigenbelang, denken aan het groepsbelang en zelf overleven. Over onmogelijke keuzes maken als de tijd tikt. ©2013 The Philosophers LLC

Regisseur en acteurs

 • John Huddles portrait

  John Huddles

  Director

 • James D'Arcy portait

  James D'Arcy

  Mr. Zimit

 • Sophie Lowe portait

  Sophie Lowe

  Petra

 • Freddie Stroma portait

  Freddie Stroma

  Jack

 • Rhys Wakefield portait

  Rhys Wakefield

  James

 • Bonnie Wright portait

  Bonnie Wright

  Georgina

 • Maia Mitchell portait

  Maia Mitchell

  Beatrice

 • Katie Findlay portait

  Katie Findlay

  Bonnie

 • Jacob Artist portait

  Jacob Artist

  Parker

 • George Blagden portait

  George Blagden

  Andy

 • Cinta Laura Kiehl portrait

  Cinta Laura Kiehl

  Utami

 • Toby Sebastian portait

  Toby Sebastian

  Russell

 • Erin Moriarty portait

  Erin Moriarty

  Vivian

Trailers

The Philosophers

Op zoek naar The Philosophers? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Philosophers streamen

Het streamen van movies als The Philosophers heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Philosophers waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Philosophers dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Philosophers downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Philosophers te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Philosophers torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Philosophers trailer

Weet je nog niet zeker of The Philosophers jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.