The Philosophers
%
57

The Philosophers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Philosophers

Moeite met waar je nou The Philosophers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Philosophers

Samenvatting

Mr. Zimit (James D'Arcy) heeft een bijzonder experiment in petto voor zijn klas van twintig internationale studenten in Bangkok. Filosofie is hun laatste college voor de vakantie en daarvoor heeft hij een gedachteoefening bedacht. Een experiment dat het uiterste van hun morele besef en overlevingsdrang vergt. Wat als er een atoombom valt en er is slechts ruimte voor 10 van hen in een schuilkelder? Welke keuzes maak je; wie moet er naar binnen en wie laat je buiten. Kies je de student die later concertpianist wordt? Of de econoom? Of toch degene die neurowetenschapper wordt? Wat is er nodig om de beschaving weer op te bouwen na de apocalyps? En vooral; welke rol speelt Zimit en waar past hij in de keuzes die de studenten moeten maken? The Philosophers is een fascinerende film over ratio, logica en eigenbelang, denken aan het groepsbelang en zelf overleven. Over onmogelijke keuzes maken als de tijd tikt. ©2013 The Philosophers LLC

Regisseur en acteurs

 • John Huddles portrait

  John Huddles

  Director

 • James D'Arcy portait

  James D'Arcy

  Mr. Zimit

 • Sophie Lowe portait

  Sophie Lowe

  Petra

 • Freddie Stroma portait

  Freddie Stroma

  Jack

 • Rhys Wakefield portait

  Rhys Wakefield

  James

 • Bonnie Wright portait

  Bonnie Wright

  Georgina

 • Maia Mitchell portait

  Maia Mitchell

  Beatrice

 • Katie Findlay portait

  Katie Findlay

  Bonnie

 • Jacob Artist portait

  Jacob Artist

  Parker

 • George Blagden portait

  George Blagden

  Andy

 • Cinta Laura Kiehl portrait

  Cinta Laura Kiehl

  Utami

 • Toby Sebastian portait

  Toby Sebastian

  Russell

 • Erin Moriarty portait

  Erin Moriarty

  Vivian

Trailers

The Philosophers

Veel gehoord over The Philosophers en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Philosophers heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Philosophers streamen

Wil je The Philosophers, de movie met James D'Arcy, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Philosophers zelfs gratis kijken.

The Philosophers downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Philosophers ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Philosophers er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Philosophers torrent

Op zoek naar een torrent van The Philosophers? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Philosophers te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Philosophers trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Philosophers. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.