The Philosophers
%
57

The Philosophers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Philosophers

Moeite met waar je nou The Philosophers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Philosophers

Samenvatting

Mr. Zimit (James D'Arcy) heeft een bijzonder experiment in petto voor zijn klas van twintig internationale studenten in Bangkok. Filosofie is hun laatste college voor de vakantie en daarvoor heeft hij een gedachteoefening bedacht. Een experiment dat het uiterste van hun morele besef en overlevingsdrang vergt. Wat als er een atoombom valt en er is slechts ruimte voor 10 van hen in een schuilkelder? Welke keuzes maak je; wie moet er naar binnen en wie laat je buiten. Kies je de student die later concertpianist wordt? Of de econoom? Of toch degene die neurowetenschapper wordt? Wat is er nodig om de beschaving weer op te bouwen na de apocalyps? En vooral; welke rol speelt Zimit en waar past hij in de keuzes die de studenten moeten maken? The Philosophers is een fascinerende film over ratio, logica en eigenbelang, denken aan het groepsbelang en zelf overleven. Over onmogelijke keuzes maken als de tijd tikt. ©2013 The Philosophers LLC

Regisseur en acteurs

 • John Huddles portrait

  John Huddles

  Director

 • James D'Arcy portait

  James D'Arcy

  Mr. Zimit

 • Sophie Lowe portait

  Sophie Lowe

  Petra

 • Freddie Stroma portait

  Freddie Stroma

  Jack

 • Rhys Wakefield portait

  Rhys Wakefield

  James

 • Bonnie Wright portait

  Bonnie Wright

  Georgina

 • Maia Mitchell portait

  Maia Mitchell

  Beatrice

 • Katie Findlay portait

  Katie Findlay

  Bonnie

 • Jacob Artist portait

  Jacob Artist

  Parker

 • George Blagden portait

  George Blagden

  Andy

 • Cinta Laura Kiehl portrait

  Cinta Laura Kiehl

  Utami

 • Toby Sebastian portait

  Toby Sebastian

  Russell

 • Erin Moriarty portait

  Erin Moriarty

  Vivian

Trailers

The Philosophers

Wil je The Philosophers kijken? De movie van John Huddles uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Philosophers op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Philosophers met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Philosophers downloaden

Het downloaden van The Philosophers is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Philosophers ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Philosophers streamen

Het streamen van The Philosophers heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Philosophers online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Philosophers kijkt. Ideaal!

The Philosophers torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Philosophers. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Philosophers trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Philosophers voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.