The Philosophers
%
57

The Philosophers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Philosophers

Moeite met waar je nou The Philosophers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Philosophers

Samenvatting

Mr. Zimit heeft een bijzonder experiment in petto voor zijn klas van twintig internationale studenten in Bangkok. Filosofie is hun laatste college voor de vakantie en daarvoor heeft hij een gedachteoefening bedacht. Een experiment dat het uiterste van hun morele besef en overlevingsdrang vergt. Wat als er een atoombom valt en er is slechts ruimte voor 10 van hen in een schuilkelder? Welke keuzes maak je; wie moet er naar binnen en wie laat je buiten. Kies je de student die later concertpianist wordt? Of de econoom? Of toch degene die neurowetenschapper wordt? Wat is er nodig om de beschaving weer op te bouwen na de Apocalyps? En vooral; welke rol speelt Zimit en waar past hij in de keuzes die de studenten moeten maken?

Regisseur en acteurs

 • John Huddles portrait

  John Huddles

  Director

 • James D'Arcy portait

  James D'Arcy

  Mr. Zimit

 • Sophie Lowe portait

  Sophie Lowe

  Petra

 • Freddie Stroma portait

  Freddie Stroma

  Jack

 • Rhys Wakefield portait

  Rhys Wakefield

  James

 • Bonnie Wright portait

  Bonnie Wright

  Georgina

 • Maia Mitchell portait

  Maia Mitchell

  Beatrice

 • Katie Findlay portait

  Katie Findlay

  Bonnie

 • Jacob Artist portait

  Jacob Artist

  Parker

 • George Blagden portait

  George Blagden

  Andy

 • Cinta Laura Kiehl portrait

  Cinta Laura Kiehl

  Utami

 • Toby Sebastian portait

  Toby Sebastian

  Russell

 • Erin Moriarty portait

  Erin Moriarty

  Vivian

Trailers

The Philosophers

Wil je The Philosophers kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Philosophers streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Philosophers niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Philosophers zelfs gratis bekijken.

The Philosophers downloaden

Wil je The Philosophers ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Philosophers overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Philosophers torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Philosophers is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Philosophers trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Philosophers de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.