After the Tone
%
70

After the Tone

Bekijk de trailer

Kijk After the Tone

Moeite met waar je nou After the Tone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

We horen voicemail berichten, ingesproken op de mobiele telefoon van een zekere Onno. We zien beelden van heel verschillende plekken, variërend van een bedrijventerrein tot een palmenstrand in de Stille Zuidzee. Op de dag dat bekend wordt dat Onno een belangrijke prijs gewonnen heeft, is hij onvindbaar. Hij belt niemand terug die op zijn voicemail staat. Zijn compagnon Adriaan zit met een belangrijke Japanse zakenrelatie op hem te wachten, zijn vriendin Saskia wil iets afspreken voor 's avonds, zijn zus Annet herinnert hem aan de verjaardag van zijn vader, zijn moeder die hem vraagt een taartje mee te nemen. Gaandeweg wordt duidelijk dat Onno verdwenen is, en niemand weet waarheen en waarom. Wie was Onno eigenlijk dat hij zo opeens kon verdwijnen? Hebben vrienden en familie over het hoofd gezien dat het niet goed met hem ging? Hadden ze wel echt contact met hem? Een jaar lang volgen we de berichten: een emotionele achtbaan van woede, ontkenning, wanhoop en uiteindelijk berusting waarin al deze mensen terechtkomen. Aan het einde is alleen Saskia nog over, Onno's vriendin. Ze is ver weg, op de laatste plek waar een betaling is gedaan met Onno's creditcard. Ze blijft op hem wachten. Misschien zullen ze elkaar nog ooit zien.

Regisseur en acteurs

  • Digna Sinke portrait

    Digna Sinke

    Director

Trailers

After the Tone

Veel gehoord over After the Tone en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt After the Tone heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

After the Tone streamen

Wil je After the Tone, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je After the Tone zelfs gratis kijken.

After the Tone downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je After the Tone ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet After the Tone er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

After the Tone torrent

Op zoek naar een torrent van After the Tone? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van After the Tone te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

After the Tone trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van After the Tone. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.