After the Tone
%
70

After the Tone

Bekijk de trailer

Kijk After the Tone

Moeite met waar je nou After the Tone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

We horen voicemail berichten, ingesproken op de mobiele telefoon van een zekere Onno. We zien beelden van heel verschillende plekken, variërend van een bedrijventerrein tot een palmenstrand in de Stille Zuidzee. Op de dag dat bekend wordt dat Onno een belangrijke prijs gewonnen heeft, is hij onvindbaar. Hij belt niemand terug die op zijn voicemail staat. Zijn compagnon Adriaan zit met een belangrijke Japanse zakenrelatie op hem te wachten, zijn vriendin Saskia wil iets afspreken voor 's avonds, zijn zus Annet herinnert hem aan de verjaardag van zijn vader, zijn moeder die hem vraagt een taartje mee te nemen. Gaandeweg wordt duidelijk dat Onno verdwenen is, en niemand weet waarheen en waarom. Wie was Onno eigenlijk dat hij zo opeens kon verdwijnen? Hebben vrienden en familie over het hoofd gezien dat het niet goed met hem ging? Hadden ze wel echt contact met hem? Een jaar lang volgen we de berichten: een emotionele achtbaan van woede, ontkenning, wanhoop en uiteindelijk berusting waarin al deze mensen terechtkomen. Aan het einde is alleen Saskia nog over, Onno's vriendin. Ze is ver weg, op de laatste plek waar een betaling is gedaan met Onno's creditcard. Ze blijft op hem wachten. Misschien zullen ze elkaar nog ooit zien.

Regisseur en acteurs

  • Digna Sinke portrait

    Digna Sinke

    Director

Trailers

After the Tone

Wil je After the Tone kijken? De movie van Digna Sinke uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om After the Tone op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om After the Tone met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

After the Tone downloaden

Het downloaden van After the Tone is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je After the Tone ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

After the Tone streamen

Het streamen van After the Tone heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je After the Tone online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar After the Tone kijkt. Ideaal!

After the Tone torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van After the Tone. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

After the Tone trailer

Bekijk eerst even de trailer van After the Tone voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.