After the Tone
%
70

After the Tone

Bekijk de trailer

Kijk After the Tone

Moeite met waar je nou After the Tone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

We horen voicemail berichten, ingesproken op de mobiele telefoon van een zekere Onno. We zien beelden van heel verschillende plekken, variërend van een bedrijventerrein tot een palmenstrand in de Stille Zuidzee. Op de dag dat bekend wordt dat Onno een belangrijke prijs gewonnen heeft, is hij onvindbaar. Hij belt niemand terug die op zijn voicemail staat. Zijn compagnon Adriaan zit met een belangrijke Japanse zakenrelatie op hem te wachten, zijn vriendin Saskia wil iets afspreken voor 's avonds, zijn zus Annet herinnert hem aan de verjaardag van zijn vader, zijn moeder die hem vraagt een taartje mee te nemen. Gaandeweg wordt duidelijk dat Onno verdwenen is, en niemand weet waarheen en waarom. Wie was Onno eigenlijk dat hij zo opeens kon verdwijnen? Hebben vrienden en familie over het hoofd gezien dat het niet goed met hem ging? Hadden ze wel echt contact met hem? Een jaar lang volgen we de berichten: een emotionele achtbaan van woede, ontkenning, wanhoop en uiteindelijk berusting waarin al deze mensen terechtkomen. Aan het einde is alleen Saskia nog over, Onno's vriendin. Ze is ver weg, op de laatste plek waar een betaling is gedaan met Onno's creditcard. Ze blijft op hem wachten. Misschien zullen ze elkaar nog ooit zien.

Regisseur en acteurs

  • Digna Sinke portrait

    Digna Sinke

    Director

Trailers

After the Tone

Zin om After the Tone lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om After the Tone te bekijken voor je op een rijtje.

After the Tone downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je After the Tone downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van After the Tone. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet After the Tone er ook in SD heel goed uit.

After the Tone streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je After the Tone net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je After the Tone hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je After the Tone helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

After the Tone torrent

Denk je dat je om After the Tone te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

After the Tone trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of After the Tone de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.