After the Wedding

After the Wedding

Bekijk de trailer

Kijk After the Wedding

Moeite met waar je nou After the Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 03-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Michelle Williams speelt Isabel, de manager van een weeshuis in Calcutta., die op een uitnodiging ingaat van zakenvrouw Theresa (Julianne Moore) in New York die haar wil inlijven bij haar organisatie. In ruil daarvoor zal Isabel het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële support. De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer mag bezoeken, maar hen daarmee wel financieel kan redden is moeilijk voor Isabel. Helemaal als blijkt dat Theresa ook nog eens is getrouwd met haar ex, Oscar (Billy Crudup), waarmee ze een geheim deelt. De films is een Amerikaanse remake van een Noorse film met dezelfde titel, destijds geregisseerd door Suzanne Bier, die ook nu het script heeft geschreven.

Regisseur en acteurs

 • Bart Freundlich portait

  Bart Freundlich

  Director

 • Michelle Williams portait

  Michelle Williams

  Isabelle

 • Julianne Moore portait

  Julianne Moore

  Theresa

 • Billy Crudup portait

  Billy Crudup

  Oscar

 • Abby Quinn portait

  Abby Quinn

  Grace

Trailers

After the Wedding

Wil je After the Wedding kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

After the Wedding streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je After the Wedding niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je After the Wedding zelfs gratis bekijken.

After the Wedding downloaden

Wil je After the Wedding ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je After the Wedding overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

After the Wedding torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van After the Wedding is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

After the Wedding trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of After the Wedding de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.