After the Wedding
%
78

After the Wedding

Nu kijken

Kijk After the Wedding

Moeite met waar je nou After the Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor After the Wedding

Samenvatting

De Deen Jacob Pederson woont in Bombay en helpt er bij het management van een weeshuis. Wanneer de instelling op de rand van het faillissement staat, krijgt hij een onverwacht financieel voorstel van de rijke zakenman Jørgan Hansson. Om de donatie te ontvangen moet Jacob wel terug naar Denemarken reizen. Jacob haat het establishment, maar kan haast niet anders dan ingaan op het aanbod. In Kopenhagen toont hij Hansson beelden van de situatie in India, maar die zegt dat hij nog twijfelt. Hansson nodigt Jacob wel uit op het huwelijksfeest van zijn dochter. Daar wordt hij voorgesteld wordt aan Helene, Jørgans vrouw en een oude bekende van Jacob. Hij begint te beseffen dat hij met een list naar Denemarken is gelokt en komt voor het meest intense dilemma van zijn leven te staan.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Mads Mikkelsen portait

  Mads Mikkelsen

  Jacob

 • Stine Fischer Christensen portait

  Stine Fischer Christensen

  Anna

 • Sidse Babett Knudsen portait

  Sidse Babett Knudsen

  Helene

 • Rolf Lassgård portait

  Rolf Lassgård

  Jørgen

 • Christian Tafdrup portrait

  Christian Tafdrup

  Christian

 • Frederik Gullits Ernst portrait

  Frederik Gullits Ernst

  Martin

 • Kristian Gullits Ernst portrait

  Kristian Gullits Ernst

  Morten

 • Ida Dwinger portrait

  Ida Dwinger

  Annette

 • Mona Malm portait

  Mona Malm

  Famor

 • Neel Rønholt portait

  Neel Rønholt

  Mille

After the Wedding

Op zoek naar After the Wedding? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

After the Wedding streamen

Het streamen van movies als After the Wedding heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als After the Wedding waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je After the Wedding dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

After the Wedding downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als After the Wedding te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

After the Wedding torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

After the Wedding trailer

Weet je nog niet zeker of After the Wedding jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.