After the Wedding
%
78

After the Wedding

Nu kijken

Kijk After the Wedding

Moeite met waar je nou After the Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor After the Wedding

Samenvatting

De Deen Jacob Pederson woont in Bombay en helpt er bij het management van een weeshuis. Wanneer de instelling op de rand van het faillissement staat, krijgt hij een onverwacht financieel voorstel van de rijke zakenman Jørgan Hansson. Om de donatie te ontvangen moet Jacob wel terug naar Denemarken reizen. Jacob haat het establishment, maar kan haast niet anders dan ingaan op het aanbod. In Kopenhagen toont hij Hansson beelden van de situatie in India, maar die zegt dat hij nog twijfelt. Hansson nodigt Jacob wel uit op het huwelijksfeest van zijn dochter. Daar wordt hij voorgesteld wordt aan Helene, Jørgans vrouw en een oude bekende van Jacob. Hij begint te beseffen dat hij met een list naar Denemarken is gelokt en komt voor het meest intense dilemma van zijn leven te staan.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Mads Mikkelsen portait

  Mads Mikkelsen

  Jacob

 • Stine Fischer Christensen portait

  Stine Fischer Christensen

  Anna

 • Sidse Babett Knudsen portait

  Sidse Babett Knudsen

  Helene

 • Rolf Lassgård portait

  Rolf Lassgård

  Jørgen

 • Christian Tafdrup portrait

  Christian Tafdrup

  Christian

 • Frederik Gullits Ernst portrait

  Frederik Gullits Ernst

  Martin

 • Kristian Gullits Ernst portrait

  Kristian Gullits Ernst

  Morten

 • Ida Dwinger portrait

  Ida Dwinger

  Annette

 • Mona Malm portait

  Mona Malm

  Famor

 • Neel Rønholt portait

  Neel Rønholt

  Mille

After the Wedding

After the Wedding streamen

After the Wedding streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

After the Wedding downloaden

Zin om After the Wedding te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als After the Wedding te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

After the Wedding torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als After the Wedding makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

After the Wedding trailer

Wil je er zeker van zijn dat After the Wedding jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.