After the Wedding
%
78

After the Wedding

Nu kijken

Kijk After the Wedding

Moeite met waar je nou After the Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor After the Wedding

Samenvatting

De Deen Jacob Pederson woont in Bombay en helpt er bij het management van een weeshuis. Wanneer de instelling op de rand van het faillissement staat, krijgt hij een onverwacht financieel voorstel van de rijke zakenman Jørgan Hansson. Om de donatie te ontvangen moet Jacob wel terug naar Denemarken reizen. Jacob haat het establishment, maar kan haast niet anders dan ingaan op het aanbod. In Kopenhagen toont hij Hansson beelden van de situatie in India, maar die zegt dat hij nog twijfelt. Hansson nodigt Jacob wel uit op het huwelijksfeest van zijn dochter. Daar wordt hij voorgesteld wordt aan Helene, Jørgans vrouw en een oude bekende van Jacob. Hij begint te beseffen dat hij met een list naar Denemarken is gelokt en komt voor het meest intense dilemma van zijn leven te staan.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Mads Mikkelsen portait

  Mads Mikkelsen

  Jacob

 • Stine Fischer Christensen portait

  Stine Fischer Christensen

  Anna

 • Sidse Babett Knudsen portait

  Sidse Babett Knudsen

  Helene

 • Rolf Lassgård portait

  Rolf Lassgård

  Jørgen

 • Christian Tafdrup portrait

  Christian Tafdrup

  Christian

 • Frederik Gullits Ernst portrait

  Frederik Gullits Ernst

  Martin

 • Kristian Gullits Ernst portrait

  Kristian Gullits Ernst

  Morten

 • Ida Dwinger portrait

  Ida Dwinger

  Annette

 • Mona Malm portait

  Mona Malm

  Famor

 • Neel Rønholt portait

  Neel Rønholt

  Mille

After the Wedding

Zin om After the Wedding lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om After the Wedding te bekijken voor je op een rijtje.

After the Wedding downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je After the Wedding downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van After the Wedding. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet After the Wedding er ook in SD heel goed uit.

After the Wedding streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je After the Wedding net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je After the Wedding hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je After the Wedding helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

After the Wedding torrent

Denk je dat je om After the Wedding te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

After the Wedding trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of After the Wedding de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.