After the Wedding
%
78

After the Wedding

Nu kijken

Kijk After the Wedding

Moeite met waar je nou After the Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor After the Wedding

Samenvatting

De Deen Jacob Pederson woont in Bombay en helpt er bij het management van een weeshuis. Wanneer de instelling op de rand van het faillissement staat, krijgt hij een onverwacht financieel voorstel van de rijke zakenman Jørgan Hansson. Om de donatie te ontvangen moet Jacob wel terug naar Denemarken reizen. Jacob haat het establishment, maar kan haast niet anders dan ingaan op het aanbod. In Kopenhagen toont hij Hansson beelden van de situatie in India, maar die zegt dat hij nog twijfelt. Hansson nodigt Jacob wel uit op het huwelijksfeest van zijn dochter. Daar wordt hij voorgesteld wordt aan Helene, Jørgans vrouw en een oude bekende van Jacob. Hij begint te beseffen dat hij met een list naar Denemarken is gelokt en komt voor het meest intense dilemma van zijn leven te staan.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Mads Mikkelsen portait

  Mads Mikkelsen

  Jacob

 • Stine Fischer Christensen portait

  Stine Fischer Christensen

  Anna

 • Sidse Babett Knudsen portait

  Sidse Babett Knudsen

  Helene

 • Rolf Lassgård portait

  Rolf Lassgård

  Jørgen

 • Christian Tafdrup portrait

  Christian Tafdrup

  Christian

 • Frederik Gullits Ernst portrait

  Frederik Gullits Ernst

  Martin

 • Kristian Gullits Ernst portrait

  Kristian Gullits Ernst

  Morten

 • Ida Dwinger portrait

  Ida Dwinger

  Annette

 • Mona Malm portait

  Mona Malm

  Famor

 • Neel Rønholt portait

  Neel Rønholt

  Mille

After the Wedding

Wil je After the Wedding kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2006 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

After the Wedding streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je After the Wedding niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je After the Wedding zelfs gratis bekijken.

After the Wedding downloaden

Wil je After the Wedding ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je After the Wedding overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

After the Wedding torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van After the Wedding is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

After the Wedding trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of After the Wedding de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.