After the Wedding
%
78

After the Wedding

Nu kijken

Kijk After the Wedding

Moeite met waar je nou After the Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor After the Wedding

Samenvatting

De Deen Jacob Pederson woont in Bombay en helpt er bij het management van een weeshuis. Wanneer de instelling op de rand van het faillissement staat, krijgt hij een onverwacht financieel voorstel van de rijke zakenman Jørgan Hansson. Om de donatie te ontvangen moet Jacob wel terug naar Denemarken reizen. Jacob haat het establishment, maar kan haast niet anders dan ingaan op het aanbod. In Kopenhagen toont hij Hansson beelden van de situatie in India, maar die zegt dat hij nog twijfelt. Hansson nodigt Jacob wel uit op het huwelijksfeest van zijn dochter. Daar wordt hij voorgesteld wordt aan Helene, Jørgans vrouw en een oude bekende van Jacob. Hij begint te beseffen dat hij met een list naar Denemarken is gelokt en komt voor het meest intense dilemma van zijn leven te staan.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Mads Mikkelsen portait

  Mads Mikkelsen

  Jacob

 • Stine Fischer Christensen portait

  Stine Fischer Christensen

  Anna

 • Sidse Babett Knudsen portait

  Sidse Babett Knudsen

  Helene

 • Rolf Lassgård portait

  Rolf Lassgård

  Jørgen

 • Christian Tafdrup portrait

  Christian Tafdrup

  Christian

 • Frederik Gullits Ernst portrait

  Frederik Gullits Ernst

  Martin

 • Kristian Gullits Ernst portrait

  Kristian Gullits Ernst

  Morten

 • Ida Dwinger portrait

  Ida Dwinger

  Annette

 • Mona Malm portait

  Mona Malm

  Famor

 • Neel Rønholt portait

  Neel Rønholt

  Mille

After the Wedding

Veel gehoord over After the Wedding en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt After the Wedding heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

After the Wedding streamen

Wil je After the Wedding, de movie met Mads Mikkelsen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je After the Wedding zelfs gratis kijken.

After the Wedding downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je After the Wedding ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet After the Wedding er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

After the Wedding torrent

Op zoek naar een torrent van After the Wedding? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van After the Wedding te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

After the Wedding trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van After the Wedding. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.