Afterburn

Afterburn

Kijk Afterburn

Moeite met waar je nou Afterburn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Set against the backdrop of a postapocalyptic Earth whose Eastern Hemisphere was destroyed by a massive solar flare, leaving what life remains mutated from radiation and fallout. The story revolves around a group of treasure hunters who extract such objects as the Mona Lisa, the Rosetta Stone and the Crown Jewels while facing rival hunters, mutants and pirates.

Regisseur en acteurs

  • Jung Byung-gil portait

    Jung Byung-gil

    Director

  • Gerard Butler portait

    Gerard Butler

    Actor

Afterburn

Veel gehoord over Afterburn en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Afterburn heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Afterburn streamen

Wil je Afterburn, de movie met Gerard Butler, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Afterburn zelfs gratis kijken.

Afterburn downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Afterburn ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Afterburn er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Afterburn torrent

Op zoek naar een torrent van Afterburn? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Afterburn te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Afterburn trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Afterburn. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.