Afterglow
%
79

Afterglow

Kijk Afterglow

Moeite met waar je nou Afterglow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

From the depth of the creative visuals to the groundbreaking, never-been-done-before scale of the shoot, Afterglow is being hailed as one of the most cinematically profound ski movies ever made. Deep pillows and Alaskan spines, all filmed at night, with massive lights, custom made LED suits, and a national governments worth of logistics, planning, and civil engineering. Filmed as a partnership between Sweetgrass Productions, Philips TV, and the Swedish Agency Ahlstrand & Wållgren, it's two parts creativity, one part branded content, and a pinch of masochism for good measure. Overall, it's an incredibly unique partnership between our vision of skiing and the color and light technology behind the Philips Ambilight TV.

Afterglow

Zin om Afterglow lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Afterglow te bekijken voor je op een rijtje.

Afterglow downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Afterglow downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Afterglow. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Afterglow er ook in SD heel goed uit.

Afterglow streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Afterglow net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Afterglow hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Afterglow helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Afterglow torrent

Denk je dat je om Afterglow te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Afterglow trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Afterglow de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.