Afterimage
%
68

Afterimage

Kijk Afterimage

Moeite met waar je nou Afterimage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1945, as Stalin sets his hands over Poland, famous painter Wladislaw Strzeminski refuses to compromise on his art with the doctrines of social realism. Persecuted, expelled from his chair at the University, he's eventually erased from the museums' walls. With the help of some of his students, he starts fighting against the Party and becomes the symbol of an artistic resistance against intellectual tyranny.

Regisseur en acteurs

 • Andrzej Wajda portait

  Andrzej Wajda

  Director

 • Bogusław Linda portait

  Bogusław Linda

  Władysław Strzemiński

 • Aleksandra Justa portait

  Aleksandra Justa

  Katarzyna Kobro

 • Bronisława Zamachowska portait

  Bronisława Zamachowska

  Nika Strzeminski

 • Zofia Wichłacz portait

  Zofia Wichłacz

  Hania

 • Krzysztof Pieczyński portait

  Krzysztof Pieczyński

  Julian Przybos

 • Mariusz Bonaszewski portait

  Mariusz Bonaszewski

  Madejski

 • Szymon Bobrowski portrait

  Szymon Bobrowski

  Wlodzimierz Sokorski

Afterimage

Veel gehoord over Afterimage en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Afterimage heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Afterimage streamen

Wil je Afterimage, de movie met Bogusław Linda, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Afterimage zelfs gratis kijken.

Afterimage downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Afterimage ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Afterimage er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Afterimage torrent

Op zoek naar een torrent van Afterimage? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Afterimage te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Afterimage trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Afterimage. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.