Afterimage
%
68

Afterimage

Kijk Afterimage

Moeite met waar je nou Afterimage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1945, as Stalin sets his hands over Poland, famous painter Wladislaw Strzeminski refuses to compromise on his art with the doctrines of social realism. Persecuted, expelled from his chair at the University, he's eventually erased from the museums' walls. With the help of some of his students, he starts fighting against the Party and becomes the symbol of an artistic resistance against intellectual tyranny.

Regisseur en acteurs

 • Andrzej Wajda portait

  Andrzej Wajda

  Director

 • Bogusław Linda portait

  Bogusław Linda

  Władysław Strzemiński

 • Aleksandra Justa portait

  Aleksandra Justa

  Katarzyna Kobro

 • Bronisława Zamachowska portait

  Bronisława Zamachowska

  Nika Strzeminski

 • Zofia Wichłacz portait

  Zofia Wichłacz

  Hania

 • Krzysztof Pieczyński portait

  Krzysztof Pieczyński

  Julian Przybos

 • Mariusz Bonaszewski portait

  Mariusz Bonaszewski

  Madejski

 • Szymon Bobrowski portrait

  Szymon Bobrowski

  Wlodzimierz Sokorski

Afterimage

Op zoek naar Afterimage? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Afterimage streamen

Het streamen van movies als Afterimage heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Afterimage waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Afterimage dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Afterimage downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Afterimage te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Afterimage torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Afterimage trailer

Weet je nog niet zeker of Afterimage jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.