Afterimage
%
68

Afterimage

Kijk Afterimage

Moeite met waar je nou Afterimage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1945, as Stalin sets his hands over Poland, famous painter Wladislaw Strzeminski refuses to compromise on his art with the doctrines of social realism. Persecuted, expelled from his chair at the University, he's eventually erased from the museums' walls. With the help of some of his students, he starts fighting against the Party and becomes the symbol of an artistic resistance against intellectual tyranny.

Regisseur en acteurs

 • Andrzej Wajda portait

  Andrzej Wajda

  Director

 • Bogusław Linda portait

  Bogusław Linda

  Władysław Strzemiński

 • Aleksandra Justa portait

  Aleksandra Justa

  Katarzyna Kobro

 • Bronisława Zamachowska portait

  Bronisława Zamachowska

  Nika Strzeminski

 • Zofia Wichłacz portait

  Zofia Wichłacz

  Hania

 • Krzysztof Pieczyński portait

  Krzysztof Pieczyński

  Julian Przybos

 • Mariusz Bonaszewski portait

  Mariusz Bonaszewski

  Madejski

 • Szymon Bobrowski portrait

  Szymon Bobrowski

  Wlodzimierz Sokorski

Afterimage

Benieuwd naar Afterimage? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Afterimage kunt bekijken.

Afterimage streamen

Wil je Afterimage streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Afterimage gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Afterimage downloaden

movies als Afterimage kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Afterimage. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Afterimage. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Afterimage torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Afterimage te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Afterimage trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Afterimage je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!