Afterimage
%
68

Afterimage

Kijk Afterimage

Moeite met waar je nou Afterimage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1945, as Stalin sets his hands over Poland, famous painter Wladislaw Strzeminski refuses to compromise on his art with the doctrines of social realism. Persecuted, expelled from his chair at the University, he's eventually erased from the museums' walls. With the help of some of his students, he starts fighting against the Party and becomes the symbol of an artistic resistance against intellectual tyranny.

Regisseur en acteurs

 • Andrzej Wajda portait

  Andrzej Wajda

  Director

 • Bogusław Linda portait

  Bogusław Linda

  Władysław Strzemiński

 • Aleksandra Justa portait

  Aleksandra Justa

  Katarzyna Kobro

 • Bronisława Zamachowska portait

  Bronisława Zamachowska

  Nika Strzeminski

 • Zofia Wichłacz portait

  Zofia Wichłacz

  Hania

 • Krzysztof Pieczyński portait

  Krzysztof Pieczyński

  Julian Przybos

 • Mariusz Bonaszewski portait

  Mariusz Bonaszewski

  Madejski

 • Szymon Bobrowski portrait

  Szymon Bobrowski

  Wlodzimierz Sokorski

Afterimage

Afterimage streamen

Afterimage streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Afterimage downloaden

Zin om Afterimage te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Afterimage te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Afterimage torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Afterimage makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Afterimage trailer

Wil je er zeker van zijn dat Afterimage jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.