Afterimage
%
68

Afterimage

Kijk Afterimage

Moeite met waar je nou Afterimage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1945, as Stalin sets his hands over Poland, famous painter Wladislaw Strzeminski refuses to compromise on his art with the doctrines of social realism. Persecuted, expelled from his chair at the University, he's eventually erased from the museums' walls. With the help of some of his students, he starts fighting against the Party and becomes the symbol of an artistic resistance against intellectual tyranny.

Regisseur en acteurs

 • Andrzej Wajda portait

  Andrzej Wajda

  Director

 • Bogusław Linda portait

  Bogusław Linda

  Władysław Strzemiński

 • Aleksandra Justa portait

  Aleksandra Justa

  Katarzyna Kobro

 • Bronisława Zamachowska portait

  Bronisława Zamachowska

  Nika Strzeminski

 • Zofia Wichłacz portait

  Zofia Wichłacz

  Hania

 • Krzysztof Pieczyński portait

  Krzysztof Pieczyński

  Julian Przybos

 • Mariusz Bonaszewski portait

  Mariusz Bonaszewski

  Madejski

 • Szymon Bobrowski portrait

  Szymon Bobrowski

  Wlodzimierz Sokorski

Afterimage

Zin om Afterimage lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Afterimage te bekijken voor je op een rijtje.

Afterimage downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Afterimage downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Afterimage. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Afterimage er ook in SD heel goed uit.

Afterimage streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Afterimage net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Afterimage hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Afterimage helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Afterimage torrent

Denk je dat je om Afterimage te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Afterimage trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Afterimage de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.