Afterlife

Afterlife

Nu kijken

Kijk Afterlife

Moeite met waar je nou Afterlife moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Afterlife

Samenvatting

In this thought-provoking film, director Paul Perry uses recent research into near-death experiences to answer the question that's plagued humans since the beginning of time: Is there life after death? Through interviews with near-death researchers and accounts from those who've returned from the abyss -- along with case studies, event recreations and spiritual artwork -- the film makes the case that life continues long after our last breath

Regisseur en acteurs

 • Paul Perry portrait

  Paul Perry

  Director

 • Jeff Long portrait

  Jeff Long

  Himself

 • Raymond Moody portrait

  Raymond Moody

  Himself

 • Paul Perry portrait

  Paul Perry

  Himself

Afterlife

Wil je Afterlife kijken? De movie van Paul Perry uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Afterlife op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Afterlife met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Afterlife downloaden

Het downloaden van Afterlife is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Afterlife ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Afterlife streamen

Het streamen van Afterlife heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Afterlife online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Afterlife kijkt. Ideaal!

Afterlife torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Afterlife. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Afterlife trailer

Bekijk eerst even de trailer van Afterlife voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.