Afterlife

Afterlife

Nu kijken

Kijk Afterlife

Moeite met waar je nou Afterlife moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Afterlife

Samenvatting

In this thought-provoking film, director Paul Perry uses recent research into near-death experiences to answer the question that's plagued humans since the beginning of time: Is there life after death? Through interviews with near-death researchers and accounts from those who've returned from the abyss -- along with case studies, event recreations and spiritual artwork -- the film makes the case that life continues long after our last breath

Regisseur en acteurs

 • Paul Perry portrait

  Paul Perry

  Director

 • Jeff Long portrait

  Jeff Long

  Himself

 • Raymond Moody portrait

  Raymond Moody

  Himself

 • Paul Perry portrait

  Paul Perry

  Himself

Afterlife

Wil je Afterlife kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Afterlife streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Afterlife niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Afterlife zelfs gratis bekijken.

Afterlife downloaden

Wil je Afterlife ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Afterlife overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Afterlife torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Afterlife is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Afterlife trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Afterlife de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.