Afterlife

Afterlife

Kijk Afterlife

Moeite met waar je nou Afterlife moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In this thought-provoking film, director Paul Perry uses recent research into near-death experiences to answer the question that's plagued humans since the beginning of time: Is there life after death? Through interviews with near-death researchers and accounts from those who've returned from the abyss -- along with case studies, event recreations and spiritual artwork -- the film makes the case that life continues long after our last breath

Regisseur en acteurs

 • Paul Perry portrait

  Paul Perry

  Director

 • Jeff Long portrait

  Jeff Long

  Himself

 • Raymond Moody portrait

  Raymond Moody

  Himself

 • Paul Perry portrait

  Paul Perry

  Himself

Afterlife

Afterlife streamen

Afterlife streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Afterlife downloaden

Zin om Afterlife te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Afterlife te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Afterlife torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Afterlife makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Afterlife trailer

Wil je er zeker van zijn dat Afterlife jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.