Afterlife

Afterlife

Nu kijken

Kijk Afterlife

Moeite met waar je nou Afterlife moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Afterlife

Samenvatting

In this thought-provoking film, director Paul Perry uses recent research into near-death experiences to answer the question that's plagued humans since the beginning of time: Is there life after death? Through interviews with near-death researchers and accounts from those who've returned from the abyss -- along with case studies, event recreations and spiritual artwork -- the film makes the case that life continues long after our last breath

Regisseur en acteurs

 • Paul Perry portrait

  Paul Perry

  Director

 • Jeff Long portrait

  Jeff Long

  Himself

 • Raymond Moody portrait

  Raymond Moody

  Himself

 • Paul Perry portrait

  Paul Perry

  Himself

Afterlife

Veel gehoord over Afterlife en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Afterlife heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Afterlife streamen

Wil je Afterlife, de movie met Jeff Long, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Afterlife zelfs gratis kijken.

Afterlife downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Afterlife ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Afterlife er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Afterlife torrent

Op zoek naar een torrent van Afterlife? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Afterlife te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Afterlife trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Afterlife. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.