Aftermath
%
52

Aftermath

Bekijk de trailer

Kijk Aftermath

Moeite met waar je nou Aftermath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Franciszek Kalina keert vanuit het buitenland terug naar Polen wanneer hij hoort over de onenigheid tussen zijn broer en de andere bewoners van het dorp. De oorzaak van de ruzie blijkt een geheim te zijn dat de dorpsbewoners al jarenlang met zich mee dragen. Ook Franciszek raakt erdoor gefascineerd en terwijl de broers dieper het verleden induiken, stuitten ze op steeds meer weerstand. De ontrafeling van het geheim zal echter ook hun leven voorgoed veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Farone portrait

  Thomas Farone

  Director

 • Anthony Michael Hall portait

  Anthony Michael Hall

  Tom Fiorini

 • Jamie Harrold portait

  Jamie Harrold

  Matt

 • Tony Danza portait

  Tony Danza

  King

 • Frank Whaley portait

  Frank Whaley

  Eric

 • Federico Castelluccio portait

  Federico Castelluccio

  Darrell

 • Lily Rabe portait

  Lily Rabe

  Samantha

 • Elisabeth Röhm portait

  Elisabeth Röhm

  Rebecca Fiorini

Trailers

Aftermath

Zin om Aftermath lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De misdaad movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aftermath te bekijken voor je op een rijtje.

Aftermath downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aftermath downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aftermath. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aftermath er ook in SD heel goed uit.

Aftermath streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aftermath net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aftermath hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aftermath helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aftermath torrent

Denk je dat je om Aftermath te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aftermath trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aftermath de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.