Aftermath
%
52

Aftermath

Bekijk de trailer

Kijk Aftermath

Moeite met waar je nou Aftermath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Franciszek Kalina keert vanuit het buitenland terug naar Polen wanneer hij hoort over de onenigheid tussen zijn broer en de andere bewoners van het dorp. De oorzaak van de ruzie blijkt een geheim te zijn dat de dorpsbewoners al jarenlang met zich mee dragen. Ook Franciszek raakt erdoor gefascineerd en terwijl de broers dieper het verleden induiken, stuitten ze op steeds meer weerstand. De ontrafeling van het geheim zal echter ook hun leven voorgoed veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Farone portrait

  Thomas Farone

  Director

 • Anthony Michael Hall portait

  Anthony Michael Hall

  Tom Fiorini

 • Jamie Harrold portait

  Jamie Harrold

  Matt

 • Tony Danza portait

  Tony Danza

  King

 • Frank Whaley portait

  Frank Whaley

  Eric

 • Federico Castelluccio portait

  Federico Castelluccio

  Darrell

 • Lily Rabe portait

  Lily Rabe

  Samantha

 • Elisabeth Röhm portait

  Elisabeth Röhm

  Rebecca Fiorini

Trailers

Aftermath

Aftermath streamen

Aftermath streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Aftermath downloaden

Zin om Aftermath te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Aftermath te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Aftermath torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Aftermath makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Aftermath trailer

Wil je er zeker van zijn dat Aftermath jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.