Aftermath
%
52

Aftermath

Bekijk de trailer

Kijk Aftermath

Moeite met waar je nou Aftermath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Franciszek Kalina keert vanuit het buitenland terug naar Polen wanneer hij hoort over de onenigheid tussen zijn broer en de andere bewoners van het dorp. De oorzaak van de ruzie blijkt een geheim te zijn dat de dorpsbewoners al jarenlang met zich mee dragen. Ook Franciszek raakt erdoor gefascineerd en terwijl de broers dieper het verleden induiken, stuitten ze op steeds meer weerstand. De ontrafeling van het geheim zal echter ook hun leven voorgoed veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Farone portrait

  Thomas Farone

  Director

 • Anthony Michael Hall portait

  Anthony Michael Hall

  Tom Fiorini

 • Jamie Harrold portait

  Jamie Harrold

  Matt

 • Tony Danza portait

  Tony Danza

  King

 • Frank Whaley portait

  Frank Whaley

  Eric

 • Federico Castelluccio portait

  Federico Castelluccio

  Darrell

 • Lily Rabe portait

  Lily Rabe

  Samantha

 • Elisabeth Röhm portait

  Elisabeth Röhm

  Rebecca Fiorini

Trailers

Aftermath

Op zoek naar Aftermath? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Aftermath streamen

Het streamen van movies als Aftermath heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Aftermath waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Aftermath dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Aftermath downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Aftermath te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Aftermath torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Aftermath trailer

Weet je nog niet zeker of Aftermath jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.