Aftermath
%
52

Aftermath

Bekijk de trailer

Kijk Aftermath

Moeite met waar je nou Aftermath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Franciszek Kalina keert vanuit het buitenland terug naar Polen wanneer hij hoort over de onenigheid tussen zijn broer en de andere bewoners van het dorp. De oorzaak van de ruzie blijkt een geheim te zijn dat de dorpsbewoners al jarenlang met zich mee dragen. Ook Franciszek raakt erdoor gefascineerd en terwijl de broers dieper het verleden induiken, stuitten ze op steeds meer weerstand. De ontrafeling van het geheim zal echter ook hun leven voorgoed veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Farone portrait

  Thomas Farone

  Director

 • Anthony Michael Hall portait

  Anthony Michael Hall

  Tom Fiorini

 • Jamie Harrold portait

  Jamie Harrold

  Matt

 • Tony Danza portait

  Tony Danza

  King

 • Frank Whaley portait

  Frank Whaley

  Eric

 • Federico Castelluccio portait

  Federico Castelluccio

  Darrell

 • Lily Rabe portait

  Lily Rabe

  Samantha

 • Elisabeth Röhm portait

  Elisabeth Röhm

  Rebecca Fiorini

Trailers

Aftermath

Wil je Aftermath kijken? De movie van Thomas Farone uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Aftermath op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Aftermath met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Aftermath downloaden

Het downloaden van Aftermath is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Aftermath ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Aftermath streamen

Het streamen van Aftermath heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Aftermath online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Aftermath kijkt. Ideaal!

Aftermath torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Aftermath. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Aftermath trailer

Bekijk eerst even de trailer van Aftermath voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.