Aftermath
%
52

Aftermath

Bekijk de trailer

Kijk Aftermath

Moeite met waar je nou Aftermath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Franciszek Kalina keert vanuit het buitenland terug naar Polen wanneer hij hoort over de onenigheid tussen zijn broer en de andere bewoners van het dorp. De oorzaak van de ruzie blijkt een geheim te zijn dat de dorpsbewoners al jarenlang met zich mee dragen. Ook Franciszek raakt erdoor gefascineerd en terwijl de broers dieper het verleden induiken, stuitten ze op steeds meer weerstand. De ontrafeling van het geheim zal echter ook hun leven voorgoed veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Farone portrait

  Thomas Farone

  Director

 • Anthony Michael Hall portait

  Anthony Michael Hall

  Tom Fiorini

 • Jamie Harrold portait

  Jamie Harrold

  Matt

 • Tony Danza portait

  Tony Danza

  King

 • Frank Whaley portait

  Frank Whaley

  Eric

 • Federico Castelluccio portait

  Federico Castelluccio

  Darrell

 • Lily Rabe portait

  Lily Rabe

  Samantha

 • Elisabeth Röhm portait

  Elisabeth Röhm

  Rebecca Fiorini

Trailers

Aftermath

Wil je Aftermath kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Aftermath streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Aftermath niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Aftermath zelfs gratis bekijken.

Aftermath downloaden

Wil je Aftermath ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Aftermath overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Aftermath torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Aftermath is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Aftermath trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Aftermath de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.